Schilderijen

Jeroen Du Bois

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Tentoonstelling
Jeroen woont en werkt in Asse. De passie voor het schilderen en tekenen is al van bij zijn jeugd aanwezig en heeft een permanente plaats gekregen in zijn creatieve loopbaan. Hij put zijn inspiratie uit beelden die hij tegenkomt en die hem boeien en ontroeren .

Reset

William Boeva

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Podium Humor
William Boeva draait de knop om in zijn hoofd, reset de boel en start opnieuw. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender.
Tickets

Fotoworkshop: je mama of papa als superheld (7-12 j)

Pablo de Kever/Evy Raes

| kapel Oud Gasthuis
Vorming
Lees jij graag stripverhalen? Maak je graag foto’s? Dan is deze workshop iets voor jou! Samen met fotografe Evy Raes maak je jouw eigen stripverhaal. Jouw mama of papa poseert en speelt de hoofdrol. Dit is jouw kans om mama of papa om te toveren tot een superheld!
uitverkocht

Strafrecht in mensentaal

MARC DILLEN

| Bibliotheek
Vorming
Auteur Marc Dillen schreef samen met collega's van de politieschool een erg leesbaar zakboekje over strafrecht. Op zaterdag 25 maart legt hij het strafrecht uit in mensentaal.

Pappie loop toch niet zo snel

Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Gert Verhulst...

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Podium Muziek
Maggie MacNeal, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zorgen met de nodige dosis humor voor een avond vol melancholie, sentimentaliteit en melodrama.
uitverkocht

Nipt

Laika

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Schoolvoorstelling
Een man woont in een te klein huis. Hij krijgt bezoek van een vrouw. Ze lijken voor elkaar geboren. Zij trekt bij hem in. Het huis is klein maar de liefde is groot. Groot genoeg om zo dichtbij te zijn. Maar zo dichtbij, dat wordt een kramp. En dat doet pijn…

BURN-OUT BIJ KINDEREN EN JONGEREN

Bart Moens

| Bibliotheek
Vorming
Niet enkel volwassenen worden het slachtoffer van burn-out, ook kinderen en jongeren krijgen er mee te maken. Bart Moens heeft het over het feit dat je kind ongedwongen kind moet kunnen zijn.

Oblomow

LAZARUS

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Podium Theater
Theatergezelschap LAZARUSbewerkte de roman van Gontsjarow, over een intelligente maar o zo luie Russische jonker, tot een wervelende theatertekst, gespeeld door een sublieme cast acteurs.
Tickets

Op verzoek

Rob de Nijs

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Muziek Chanson Te Gast
Rob de Nijs, geroemd om zijn ontembare muzikale passie en liefde voor zijn vak, staat ruim 55 jaar op de planken en gaat inmiddels voor het 35ste opeenvolgende jaar de theaters in. Deze keer 'Op verzoek'.
Tickets

Maya Show

Studio 100

| cultuurzaal Oud Gasthuis
Te Gast
De allereerste show van Maya de Bij! Ga mee met de grappigste bijenvriendjes op hun spannende zoektocht in deze allereerste live show van de bekendste televisiebij: “Maya en de pollenbollen”.
uitverkocht
pagina 1 van 5 volgende pagina