Richtlijnen tickets

Online kopen en betalen
Je kan via deze website het gewenste aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment in CC Asse kopen vanuit jouw luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je zit.

Na het invullen van je gegevens, kan je jouw online gekochte tickets meteen betalen met Visa/Mastercard, Bancontact, KBC Online,….. Je kan ook kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. Daarna kan je je tickets zelf thuis afprinten (Print at Home). Dat ticket breng je mee naar de zaal. Aan de ingang scant één van onze vrijwilligers de barcode op je ticket in.

Een handig stappenplan voor deze online verkoop kan je hier downloaden of je vraagt een geprint exemplaar aan onze balie. In dit document leggen we je stap voor stap uit hoe je online tickets kan kopen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Rolstoel
Ben je een rolstoelgebruiker?  Gelieve dan contact op te nemen met onze balie. Wij hebben voorbehouden plaatsen voor jou, maar je kan deze niet online reserveren.

Losse tickets
Het voorverkooptarief geldt tot de laatste werkdag vóór de voorstelling. Op de dag zelf kan je enkel tickets aan kassaprijs kopen.

Abonnement/Groepen
De prijzen voor losse tickets staan bij elke voorstelling vermeld. Voor de avondvoorstellingen hebben we een abonnementenformule uitgewerkt.

Voordelen van een abonnement:

Prijsreductie van 15% of 25% (-21j) bij aankoop van 5 tickets of meer (+21j en -21j zijn niet cumuleerbaar). Afwijkende abonnementsprijzen zijn mogelijk. De prijsreductie geldt vanaf het ogenblik dat je vijf kaarten op hetzelfde ogenblik koopt. Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust eens familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling.

Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

Uitverkocht
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. Daarnaast is er op deze website (bij de info over de voorstelling) ook een ruilbox beschikbaar waar je zelf tickets kan aanbieden of vragen.

Niet gebruikte tickets
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet langer worden omgeruild. U kan uw tickets eventueel wel aanbieden op de ruilbox op www.ccasse.be.

Laatkomers
Afhankelijk van de voorstelling kunnen laatkomers de toegang tot de zaal ontzegd worden.

Annulatie activiteit
Soms moeten wij een activiteit annuleren (wegens onvoorziene omstandigheden, annulatie van het gezelschap, onvoldoende interesse, ...). In dat geval worden uw tickets terugbetaald. De bankkosten worden evenwel niet terugbetaald, deze worden geïnd door de financiële instelling.

Verplichte vestiaire
Wegens brandveiligheid is het verplicht jouw jas aan de vestiaire af te geven. Dit is gratis. De vestiaire is bewaakt tot een half uur na de voorstelling.

Oordopjes
CC Asse volgt de geldende geluidsnormen voor voorstellingen in onze zalen. Indien nodig stellen we oordopjes ter beschikking. Vraag er naar aan de avondkassa.

Geschenkbonnen
Verkrijgbaar aan de balie. Hiermee kan je enkel tickets kopen voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse. De geschenkbon is twee seizoenen geldig

In tegenstelling tot vorig jaar kan je met die waardebons / cadeaucheques je tickets voortaan ook online reserveren.

Je reserveert je gewenste tickets via www.ccasse.be. Op het einde van je reservatie selecteer je bij betalingswijze ‘waardebon’ als betaalmiddel. Je krijgt dan een bevestigingsmail van je gereserveerde tickets.

Met deze mail kom je binnen de 10 werkdagen naar onze balie. Na ontvangst van de cheques, printen wij jouw tickets af. Het resterende bedrag bovenop deze waardebons kan je aan onze balie dan cash of met bancontact betalen.