Jan Delvaux en Jimmy Dewit

Belpop Bonanza Superstar

Belpop Bonanza Superstar
Belpop Bonanza Superstar

Belpop Bonanza blaast 10 kaarsjes uit! Maar Jan is nog lang niet uitverteld en DJ Bobby Ewing heeft nog een pak plaatjes uit het archief gehaald. Daarom is het – na shows op maat, wandelroutes, artist talks, quizzen, … – tijd voor een nieuwe theatertournee: BELPOP BONANZA SUPERSTAR.

Ons internationale gewicht

België telt zes wereldhits. Na 60 jaar popmuziek. Zoveel hebben de Amerikanen er elke week. Toch mag ons internationale gewicht niet onderschat worden.
Het duo zoekt de internationale belangen van België tot op de bodem uit.

Welke wereldhits hebben een ongekend Belgisch randje? Het liedje dat elke Brit aan vakantie laat denken? De duurste platenhoes ooit? Het hoogtepunt van alle Franse trouwfeesten? Een populair S-vormig blaasinstrument met kleppen? Dat zijn wij.

De strafste hit van Blur

En we zijn ook vaak belangrijk voor de supersterren zelf.

Het logo van The Beatles? De mooiste liedjes van Boudewijn de Groot? De grootste Turkse popster aller tijden? De strafste hit van Blur? Het rustigste nummer van Motörhead? Een hoes van de Sex Pistols? Dat zijn wij ook.

Een grenzeloze avond tussen de wereldsterren

Wat is onze inbreng in de enige drumsolo van Ringo Starr? Welke halve Belg speelde bij The Clash? En hoe hebben we Chic helpen ontstaan? Gewapend met een karrenvracht aan verhalen en 2 draaitafels onthult Belpop Bonanza het allemaal.

Belpop Bonanza Superstar wordt een grenzeloze avond tussen de wereldsterren. Zoals altijd verrassend, verrijkend en entertainend.

Chic: 'I want your love'