lezing Anne Cornut

Achter de schermen van mamavanvijf

Vijf kinderen, twee pluskinderen, een nieuw samengesteld gezin in combinatie met birdnesting, een groot verbouwingsproject, een eigen bedrijf, een actieve Instagram-account met meer dan 30.000 volgers en het dan toch nog klaarspelen om boeken gelezen te krijgen en elke nacht 8 uur te slapen...

Anne Cornut slaagt erin dit allemaal in één leven gecombineerd te krijgen. Als je haar volgt op instagram, geeft ze op een ongedwongen manier een kijkje in dit leven, met vallen en opstaan. Want in tegenstelling tot wat de luchtige opsomming in de eerste zin doet denken, heb je toch wel wat planning maar vooral loslaatskills en vertrouwen nodig om dit gemanaged te krijgen.

Ze neemt je mee achter de schermen van @mamavanvijf en geeft een inkijk in haar leven, want hoe doe je dat dan om een actieve instagramaccount, een eigen bedrijf en een nieuw samengesteld gezin met 7 kinderen te managen? Want naast planning, ambitie en leergierig zijn, vormen loslaten, vertrouwen en dankbaarheid de sleutelwoorden die ervoor zorgen dat hoe druk het leven ook is, je bootje niet kapseist.

En laat dat net drie dingen zijn die je jezelf kan aanleren.

Wie is Anne Cornut

* Mama van 5 tieners
* Plusmama van 2 tieners
* Gekend bij het grote publiek met haar instagramaccount 'mamavanvijf'
* Co - founder van Maison Slash
* Schreef in 2022 haar eerste boek 'halftijds moederen'
* Benieuwd naar het leven van Anne? Neem een kijkje op haar Instagram!