Dit ben ik!

Boekvoorstelling

Auteurs Emy Geyskens en Joke Van Steenwinkel stellen hun nieuwste boek 'Dit ben ik!' voor.
Een boek voor jongeren over grenzen aangeven.

Over 'Dit ben ik!'

Het boek richt zich op jongeren tussen 10 en 14 jaar en gaat over grenzen aangeven. 

"Grenzen bewaken is een continue opdracht. Je zult erin moeten groeien. En dat kun je van ons aannemen: we schreven het boek namelijk vanuit ons aanvoelen van de noodzaak om altijd alert te blijven voor die ‘tot hier en niet verder’. Je grenzen bewaken is een proces met vallen en opstaan. Door de tips en tricks in dit boek willen we daarbij helpen."

Praktisch

Om 18.00 uur is er een creatieve en speelse workshop over omgaan met grenzen trekken (voor jongeren tussen 10 en 14 jaar).

Aansluitend – vanaf 18.45 uur – heeft de boekvoorstelling plaats voor jongeren en hun ouders. De auteurs signeren hun boek en we klinken samen op deze uitgave.

Emy Geyskens

Assenaar Emy Geyskens is een creatieve duizendpoot met een belangrijke missie: kansen creëren voor alle kinderen.

Als kinderboekenschrijfster heeft zij al meer dan 70 titels op haar naam staan, waaronder prentenboeken over delicate onderwerpen als pleegzorg, pesten, kanker.

Emy zet zich vol overgave in om leesbevordering bij kinderen te vergroten. Verder is ze coördinator van het postgraduaat Leescoach bij Odisee. Tot slot is Emy voorleesvrijwilliger in de bib en helpt ze graag een handje bij het uitwerken van een taal stimulerend luik voor de toffe Appelmoesband uit Asse.

Joke Van Steenwinkel

Joke Van Steenwinkel draagt het welbevinden van jongeren hoog in het vaandel. Vandaag coacht ze jongeren in het secundair onderwijs en in haar eigen praktijk. Daarnaast geeft ze nog creatieve en expressieve workshops rond boeken. Jongeren inzicht geven in wie ze zijn en wat ze voelen vindt Joke fundamenteel om grenzen te kunnen trekken. 

Dit ben ik!
Dit ben ik!