workshop: Weg van het witte blad

Dahlia Pessemiers-Benamar

Dahlia Pessemiers
Dahlia Pessemiers

Heb je zin om te schrijven, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Zit er een verhaal in je hoofd, maar vind je de moed niet om ermee aan de slag te gaan?

In deze workshop krijg je handige tips en tricks om de angst voor het witte blad te overwinnen. Breng je lievelingspen mee, wij zorgen voor papier, koffie en thee.

Na deze workshop zin gekregen om je talent verder te ontwikkelen? 

In Kunstenacademie August De Boeck kan dat!

In de opleiding “Schrijven” krijg je de tijd en ruimte om je schrijftalent te verkennen. Je experimenteert in kleine groep met literaire taalstreken: van verhalen, gedichten, scenario, monologen, dialogen, columns tot 'spoken word'. Zo ontplooi je gaandeweg je eigen schrijfstemAan het einde van deze opleiding weet je wat je sterke punten zijn en of je eerder als romancier, columnist, autobiograaf, scenarist of dichter in de wieg gelegd bent. Goesting? Schrijf je in!

Lesgeefster: Dahlia Pessemiers-Benamar.

 

Dahlia Pessemiers-Benamar

Dahlia Pessemiers-Benamar (°1975) studeert af in kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck in 1998. Sindsdien speelt Dahlia als actrice in diverse theatergezelschappen. Als maakster ontwikkelt ze samen met Nele Bauwens een heel eigen parcours, dit mondt uit in langdurige samenwerkingen met o.a. Luc de Vos en Manou Kersting. 

Vanuit haar engagement om het woord diversiteit ooit te laten verdwijnen en het als een evidentie te kunnen beschouwen stelt ze mensen aan elkaar voor en organiseert ze ontmoetingen. Omdat ze in haar werk steeds mengvormen / verschillende talen en het omarmen van diversiteit als uitgangspunt gebruikt, deelt ze die verworven kennis graag. Zo werkt ze op vraag verschillende workshops uit, inclusieve trajecten en praktijkvormen.