Clouseau

live (staand concert)

Clouseau
Clouseau

Deze zomer doet Clouseau enkel Nederlandse festivals aan, maar opwarmen doen Koen en Kris in ons land tijdens een exclusieve warm-up show op woensdag 7 juni in CC Asse.

Wie Clouseau deze zomer nog live aan het werk wil zien in België zal dus moeten afzakken naar Asse, want het is de enige Belgische zomershow van dit jaar!

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 21 april om 10u via www.ccasse.be/clouseau en greenhousetalent.com.

Belgische muziekgeschiedenis

Clouseau heeft geen introductie nodig. Zowel in Vlaanderen als Nederland klinkt de naam Clouseau al bijna vier decennia lang bekend in de oren. Met ontelbare nummer-één hits en gouden platen, uitverkochte Sportpaleizen en een soort tijdloosheid die enkel de groten is weggelegd, is Clouseau onlosmakelijk verbonden met de Belgische muziekgeschiedenis.

Jonge Wolven

Koen en Kris kunnen terugblikken op een vruchtbaar jaar. In 2022 releasten ze hun veertiende studioalbum 'Jonge Wolven' en werkten ze een succesvolle tournee af in Vlaanderen en Nederland.

'Jonge Wolven' werd een eigenzinnige plaat waarop het duo zichzelf volledig omarmt. Clouseau gaat ook in 2022 niet mee met de hypes, maar schrijft vooral wat goed voelt. 

De titel 'Jonge Wolven' is ook niet voor niets gekozen. Want terwijl Koen en Kris de voordelen plukken van hun jarenlange ervaring, loopt de plaat over van onvervalst jeugdig enthousiasme. Kris neemt opnieuw de productie voor zich en Koen klinkt beter, eerlijker en volwassener dan ooit tevoren.

ijzersterke livereputatie

Hun muziek, ervaring, enthousiasme en indrukwekkend rijk repertoire komt nog het best tot zijn recht tijdens de concerten. Door de jaren heen kreeg Clouseau een ijzersterkte livereputatie.

Na duizenden concerten, waarvan maar liefst 124 (!) in een uitverkocht Sportpaleis, staat deze band op het hoogtepunt van zijn kunnen. Hun 'Jonge Wolven'-tournee zette tal van festivals en zalen in Vlaanderen en Nederland in vuur en vlam.

'Elk concert spelen alsof het je laatste zou zijn' is de leuze van Koen en Kris. Clouseau staat op de top van zijn kunnen, op plaat en op het podium. En dat in de overtuiging dat het beste nog moet komen.

'Elk concert spelen alsof het je laatste zou zijn' (Koen en Kris)