Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

coronabarometer gedeactiveerd

vanaf 23 mei: coronbarometer gedeactiveerd

De coronabarometer die sinds maart dit jaar op code geel stond, werd op 23 mei gedeactiveerd. Als gevolg daarvan verdwijnt de mondmaskerplicht in het openbaar vervoer en het Passenger Locator Form voor de meeste reizen.

Vóór de voorstelling

Enkele dagen vóór elke voorstelling ontvang je van ons een servicemail met nuttige info en richtlijnen in functie van de voorstelling.

Tijdens de voorstelling

Het ventilatiesysteem in de cultuurzaal zorgt ervoor dat er continu verse buitenlucht binnenkomt. Dit systeem is computergestuurd en meet ook voortdurend de CO2-waarde.

Algemeen

Voel je je ziek? Ben je mogelijk in contact gekomen met iemand die zich ziek voelt of ziek is? Heb je 7 dagen voor de activiteit symptomen gemerkt? Dan vragen we om thuis te blijven.

In alle andere gevallen: (meer dan) welkom in CC Asse!

Ventilatie

Het goed ventileren van binnenruimtes blijft sterk aangeraden omdat het een sterk wapen is tegen virusoverdracht en in het algemeen goed is voor ons welzijn, onze gezondheid en productiviteit.

Het CC kocht mobiele CO2-melders aan. Deze meters worden uitgeleend aan Assese verenigingen die gebruikmaken van onze gebouwen