Gemeentelijke infrastructuur

Door het covidvirus is elke dag een nieuwe uitdaging voor onze sector. Wat vandaag nog kan, kan morgen misschien helemaal niet meer.
Sinds 29 juli gelden er opnieuw strengere maatregelen. De organisatie van een activiteit of evenement, zowel binnen als buiten, moet vanwege mogelijke coronabesmetting met veel zorg en aandacht voor veiligheid worden georganiseerd.

Tot nader order zijn evenementen mogelijk voor maximaal 100 mensen indoor en 200 mensen outdoor. Voor zomerkampen, begeleide activiteiten, workshops en repetities verandert vooralsnog niets zolang zij strikt volgens de maatregelen van de sectorgids plaatsvinden.

De Covid Event Risk Model (CERM) wordt bij een evenement met meer dan 200 toeschouwers gebruikt als tool om het geschreven plan aan af te toetsen. Tot nader order is het dus niet verplicht de CERM te doorlopen.

Wanneer mensen deelnemen aan culturele – maar ook vrijetijdsactiviteiten – is het dragen van een mondmasker te allen tijde verplicht.
Hou je steeds aan alle regels en draag hiermee zorg voor mekaar.

Alle protocollen kan je hier raadplegen.
Heb je vragen over wat precies kan en mag in de gemeentelijke infrastructuur? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Meer info daarover vind je hier.
 

Start ticketverkoop verplaatst

Wij starten onze ticketverkoop op zaterdag 29 augustus om 08.00 uur.
Een seizoensbrochure valt dit jaar niet de bus. Alle up-to-date informatie vind je op onze website.

 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over de werking van het CC? Dat kan via deze website, Facebook, Instagram en Twitter én onze maandelijkse nieuwsbrief.
 

Terugbetaling tickets

Alle tickets van geannuleerde voorstellingen werden terugbetaald. Is er toch een probleem. Signaliseer ons dit via info@ccasse.be.

 

Bereikbaarheid

Vragen? Inlichtingen?
Je kan ons steeds bereiken via 02 456 01 60 of info@ccasse.be