update: vrijdag 23-10-2020

COVID-19 alarmniveau 4: Overlegcomité verstrengt coronaregels voor sport, cultuur en hoger onderwijs.

Indoor culturele evenementen (op cultureel, religieus, onderwijs en verenigingsvlak): max 40 personen, indien voldoende garanties voor coronaproof organisatie, en mits 1,5 meter-regel en mondmasker, max 200 personen. Het aanbieden van drank en voedsel is verboden.

Gezien de bijzondere urgentie van de situatie, gaan de regels onmiddellijk van kracht vanaf het moment van publicatie op vrijdag 23 oktober 2020. De regels lopen tot en met 19 november 2020, met een tussentijdse evaluatie na twee weken.

Meer informatie: https://crisiscentrum.be/nl/news/crisisbeheer/covid-19-alarmniveau-4-overlegcomite-verstrengt-coronaregels-voor-sport-cultuur-en


Door het covidvirus is elke dag een nieuwe uitdaging voor onze sector. Wat vandaag nog kan, kan morgen misschien helemaal niet meer.
Sinds 29 juli gelden er opnieuw strengere maatregelen. De organisatie van een activiteit of evenement, zowel binnen als buiten, moet vanwege mogelijke coronabesmetting met veel zorg en aandacht voor veiligheid worden georganiseerd.

Tot nader order zijn evenementen mogelijk voor maximaal 200 mensen indoor en 400 mensen outdoor.

De Covid Event Risk Model (CERM) wordt bij een evenement met meer dan 200 toeschouwers gebruikt als tool om het geschreven plan aan af te toetsen.

Hou je steeds aan alle regels en draag hiermee zorg voor mekaar.

We garanderen steeds 1,5 meter tussen elke reservatie/bubbel door telkens 2 stoelen vrij te laten en ook een rij vóór en achter vrij te laten. 

Toch is het dragen van een mondmasker nog steeds verplicht in de cultuurzaal en in de publieke ruimtes (foyer e.d.). Wie jonger is dan twaalf jaar hoeft geen mondmasker te dragen.

Alle protocollen kan je hier raadplegen.
Heb je vragen over wat precies kan en mag in de gemeentelijke infrastructuur? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Meer info daarover vind je hier.
 

Start ticketverkoop

Wij starten de ticketverkoop voor het voorjaar van 2021 op zaterdag 12 december om 08.00 uur.
Een seizoensbrochure met het aanbod voor dit najaar valt begin december in de bus. Alle up-to-date informatie vind je steeds op deze website.

 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over de werking van het CC? Dat kan via deze website, Facebook, Instagram en Twitter én onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Bereikbaarheid

Vragen? Inlichtingen?
Je kan ons steeds bereiken via 02 456 01 60 of info@ccasse.be