WELKOM TERUG!

Wat kijken we er naar uit om jou opnieuw te mogen ontvangen.
Welkom terug!

Vanaf zaterdag 28 augustus om 8 uur kan je jouw plekje in onze zaal online reserveren via www.ccasse.be.
Tussen 10 en 12 uur ben je ook welkom aan onze balie.


WAT IS ANDERS?

Je kan tickets kopen voor het volledige seizoen 2021 - 2022. Aangezien we graag kort op de bal spelen – en omdat er vaak wijzigingen zijn wat de corona-maatregelen betreft – gaan we van start met de verkoop op zaterdag 28 augustus. Midden augustus mag je onze seizoensbrochure verwachten. Onze gloednieuwe website lanceren we eveneens midden augustus.

Kom met je (gezins)bubbel
Je kan enkel tickets kopen voor jouw eigen bubbel

Geen stoelkeuze
Je kan jouw zitplaats niet zelf kiezen. Het ticketsysteem bepaalt jouw plaats volgens het ‘Best Available Seat’-principe op het moment van jouw aankoop.
De tickets met jouw genummerde zitplaats(en) ontvang je één week voor de voorstelling via e-mail met meer info over aankomst in de zaal en over de extra maatregelen die we voor jouw en onze veiligheid genomen hebben.


Beperkte capaciteit
Het maximum aantal personen toegelaten in onze zaal is momenteel 200. Aangezien we in eerste instantie echter rekening houden met de social distancing komen we in de praktijk uit op een 150-tal beschikbare plaatsen. Sommige voorstellingen zullen hierdoor snel uitverkocht zijn. Registreer je dan zeker op de wachtlijst. Van zodra meer mensen toegelaten worden in de zaal, contacteren we eerst diegenen die op de wachtlijst zijn ingeschreven.

Geen cash geld
Aan onze balie kan je enkel met bancontact betalen (geen cash geld). De kassa is enkel open tijdens de vaste openingsuren. NIET meer bij voorstellingen! Koop je tickets dus vooraf.

Mondmasker
Een dragen van een mondmasker is tot nader order steeds verplicht, zowel in de publieke ruimtes (foyer e.d.), als in de cultuurzaal (tijdens de voorstelling).
Onze corona-maatregelen kan je hier raadplegen.

Annulatie
Wanneer een voorstelling alsnog wordt geannuleerd, krijg je uiteraard jouw tickets integraal terugbetaald.


WAT IS NIET VERANDERD?

Ons enthousiasme om jou een geweldige middag/avond te bezorgen!