Namiddag Muziek

Tickets voor voorstellingen in het voorjaar 2021 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 12 december 2020 om 8 uur.


Een wervelende matineevoorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer: Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys…
A trip down memory lane… naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.

Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

VAN CORSARI TOT APPERMONT is een gevarieerde show voor iedereen die bij het aanzetten van zijn televisietoestel zich afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!


BASTIEN

Acteur, zanger, presentator, publieksopwarmer en redacteur bij TV-programma’s. En in zijn vrije tijd is hij aspirant documentairemaker. Bastien – Jackobonds sidekick is een veelzijdig man.
Omdat zijn hart toch het meest voor de muziek klopt, nam hij deel aan tv-programma’s zoals ‘Zo Is Er Maar Eén’ en ‘Eurosong’.
Samen met JackoBond blikt hij aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie.

Een voorsmaakje...

Diep in mijn hart - trailer

Tony Corsari

Jan Theys

Rudi Carrell