DDF Crew

streetshow

DDF Crew
DDF Crew

Eigenlijk helemaal té gek dat we DDF Crew ofte Double Dutch Force naar Asse kunnen halen.

Dit viertal is immers wereldbekend. Met hun acrobatische touwspringacts (Double Dutch) traden ze al op in meer dan 35 landen, in internationale tv-programma’s en tijdens het jaarlijkse gala van het Russische Staatscircus Rosgoscirk. Zelfs in Japan – waar double dutch zeer populair is – liet het kwartet de monden openvallen met hun wervelende touwen en acrobatische stunts.

winnaars Holland's Got Talent

DDF Crew, de drie broers Ben, Loïc en Simon Mahy en Andy Van Beneden, raakte bekend door haar deelname aan Holland’s Got Talent in 2012. ‘De Belgen’ wonnen de wedstrijd ook.

Hun Belgium's Got Talent-verhaal eindigde ietwat teleurstellend. Vijf jaar na hun overwinning op Holland's Got Talent hoopten ze dezelfde stunt te herhalen in ons land, maar daar stak Baba Yega een stokje voor. Maar ze lieten zeker de kopjes niet hangen. De heren vertrokken meteen naar Engeland en lieten daar de springtouwen slingeren voor een volgepakte O2 Arena in Londen tijdens de World Cup Of Gymnastics.

Doe lekker mee!

Hier brengen de boys hun ‘streetshow’: choreografieën waarbij ook kinderen en volwassenen uitgenodigd worden om mee te komen springen.

DDF Crew, zomaar te zien in Asse tijdens de Autoloze Zondag.

Holland's Got Talent: de finale

compilatie

The Champions