Familie

Muziektheater in het kader van de Hopduvelfeesten.

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert.

Oma en de klusjesman spreken een bizarre taal die niet te verstaan is, maar die toch iedereen begrijpt.

BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol met auditieve en visuele verrassingen. Een absurde en woordeloze choreografie voor kleuters, waarin herkenbaarheid en Belgisch objectensurrealisme samen een walsje dansen. 


Spel & manipulatie objecten: Kristin Arras/Peggy De Landtsheer en Marc Weiss/Jérôme Poncin | Vormgeving: Pat Van Hemelrijck | Kostuums & vormgeving: Marie Kersten | Spelcoaching & regie: Marie-Odile Dupuis | Compositie & muziektheatrale coaching: Bo Spaenc  | Techniek: Dries Bellinkx, Loïc Scuttenaire of Gaspar Schelck


Het decor ontspringt aan het wonderlijke brein van theatermaker-bricoleur Pat Van Hemelrijck, niet toevallig de Assenaar in de Kijker van de Hopduvelfeesten. Daarom verdient deze voorstelling een plaatsje in deze ‘Hopduvelige periode’!


Je eigen verjaardagsfeestje tijdens deze voorstelling? Dat kan!
Meer info: www.ccasse.be/verjaardagsfeestje