Familie Ontbijtfilm

Eerst gezellig aan het ontbijt! Een lekker ontbijtbuffet voor het hele gezin en nadien samen genieten van de film. Je zondag kan niet meer stuk!

Siv gaat voor het eerst logeren bij haar vriendinnetje Cerisia. Na het spelen gaan ze naar bed, maar ’s nachts ziet het huis er zo anders uit. Siv is ongerust, maar het briefje met papa’s telefoonnummer zit in Cerisia’s pyjama. Trouwens… waar is Cerisia eigenlijk? Siv gaat op zoek in het mysterieuze huis, waar achter elke deur een nieuwe verrassing wacht. In de keuken ontmoet ze zelfs twee pratende dassen. Misschien kunnen zij helpen om Cerisia te vinden.

Een speelfilm vol herkenbare elementen voor een heel jong publiek: de angst voor alles wat anders is, en de moed om op ontdekking te gaan. Een wonderbaarlijk avontuur, op smaak gebracht met een fikse scheut magie. De film won de GenerationPlus award op het Filmfestival van Berlijn.

i.s.m. Gezinsbond Asse


Voor onze filmprogrammatie werken we altijd samen met JEF (het vroegere Jekino), dé experts op vlak van kinderfilms. We kregen van hen het bericht dat ze de film ‘Isra’ niet meer ondersteunen of willen associëren met hun aanbod.  We hebben veel vertrouwen in hun expertise. Vandaar dat we hen ook volgen en de film ‘Isra en het Magische Boek’ vervangen door een andere kwalitatieve kinderfilm ‘Siv gaat logeren’. Zo hopen we ook uw vertrouwen in ons in stand te houden.

Trailer

Vlieg