Filmstill Otto is een neushoorn
Filmstill Otto is een neushoorn

Eerst gezellig samen ontbijten en dan naar de film.

Een uitbundig en fris verhaal.

Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden… tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen… en staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt. Hoe hou je een hongerige neushoorn tevreden? En wat geef je hem als al het meubilair is opgegeten? Zou Otto de neushoorn geen geweldig verjaardagscadeau zijn voor Elsje, het leukste meisje van de klas?

Otto is een neushoorn is het derde en laatste deel in een reeks verfilmingen van de Deense auteur Ole Lund Kirkegaard. Na Orla de kikkerslikker en Pudding T is dit opnieuw een uitbundig en fris verhaal over een tenger jongetje dat zichzelf overstijgt. Dankzij een set magische kleurpotloden en een koddige kolos.

Oorspronkelijk werd de film 'My neighbor Totoro' geprogrammeerd. Door recent opgedoken problemen met de auteursrechten kunnen we deze niet vertonen. Met 'Otto is een neushoorn' bieden we een volwaardig alternatief!