Familie

Première!

Stine is dol op haar hamster Frank. Als Frank op een ochtend niet meer wakker wordt, is Stines verdriet bijzonder groot. Samen met haar broer Rudi vindt zij een wel heel originele manier om afscheid te nemen van haar geliefde huisdier...

Een verhaal over de liefde tussen mens en dier, afscheid nemen en de oneindige fantasie van kinderen. Hartverwarmend voor jong en  oud.

Naar de kortfilm ‘Slaapwel Frank’ van Luc Van Ginneken i.s.m. Ketnet, VRT.
Spel: Tina Maerevoet, Tim Taveirne

Tekst/Spel: Tina Maerevoet, Tim Taveirne
Coach: Steven Beersmans, Tom Viaene
Techniek: Daniëlle Van Riel
Beeld: Liesbet Peremans
Lay out: Leen Persoons


Doe je feestoutfit aan, want we organiseren maar liefst twee premièrefeestjes!

Wil je volop meegenieten, koop dan een première-promoticket, hiermee kan je voor een sterk verminderd tarief naar beide premièrevoorstellingen  komen kijken. 2 keer feest!

Première-promo (1  ticket geldig voor zowel Achter de  Spiegel als Slaapwel  Frank): VVK +16: € 14,00 — VVK -16: € 12,00

Hoe verkrijg je dit voordeeltarief? Koop het gewenst aantal tickets voor 1 van beide voorstellingen en kies "première-promo" als tarief. U krijgt nadien de tickets voor de tweede voorstelling per mail toegestuurd.

De voorstellingen “Slaapwel Frank” en “Achter de Spiegel” zijn beide première-voorstellingen die de laatste afwerking hier in CC Asse krijgen.


Twee premières na elkaar? Dat vraagt om een FEESTJE!

Alle kinderen uit het 3e kleuterklasje, 1e en 2e leerjaar ontvangen een vlaggenlijntje en een doosje kleurpotloodjes. Versier de vlagjes en maak er een mooie foto mee, post deze op Facebook met #premierefeestjes.

Zo maak je kans op een echt pannenkoekenfestijn met het hele gezin!

Neem de vlagjes zeker ook mee wanneer jullie naar de voorstellingen komen, dan kunnen we onze foyer ermee versieren.

Vlieg