Philemon | Graaf!

Dubbelconcert

Philemon
Philemon

Gedreven door een voorliefde voor de sixties maakt Sint-Niklazenaar Anton De Boes melodieuze lo-fi pop die doet denken aan Elliatt Smith, The Beatles, Pavemant en Grandaddy.

Graaf! heeft dynamiek en potentie die Asbeek in een feest- en dansstemming brengt. De groep doet haar naam ten volle eer aan.

Philemon

De prachtige stem van Anton De Boes en de warme songs laten je wegsmelten als een marshmellow.  Hij laat zich op FielFestival vergezellen door Michiel Balcaen (Balthazar, Warhaus) op drums en ex-Assenaar Kim Van Elsen op gitaar.

Philemon brengt een reeks schitterende eigenzinnige songs die je vastgrijpen en niet meer loslaten. Met refreintjes die je ongetwijfeld de dag nadien zal blijven neuriën.

Graaf!

"Hoihoi. Moesten jullie nog bands zoeken voor deze zomer: ik woon in Mollem en zing de backing vocals bij de band Graaf" schreef Ine Renson uit Mollem en dat gaf meteen stof tot actie.

Graaf! is nog pril maar heeft dynamiek en potentie om naar huis te schrijven. Teksten die diep graven en wemelen op de meest prachtige melodieën. Met dit avontuur willen Floris en Veerle – broer en zus – hun passie delen in een niet te categoriseren muziekstijl, maar die altijd – en vooral in Asbeek – een feest- en dansstemming brengt. De groep doet haar naam ten volle eer aan.
Producer van hun eerste EP ‘Graaf!’ is Peter Vincent, bekend van het legendarische ‘Doe Maar’.

Graaf! is dé snoeper van het FielFestival. Niet twijfelen.