Ronny Mosuse

FielFestival

Ronny Mosuse
Ronny Mosuse

FielFestival is trotse boeker van Ronny Mosuse, een muzikale duizendpootspons – maar hij ziet eruit als een gewoon mens – die van alle markten thuis is.

Zo maakte hij samen met zijn broer Robert en Bart Peeters deel uit van The Radios, trad zijn alter-ego Sylvain Aertbeliën dertig jaar lang op aan de zijde van Clement Peerens, producete en componeerde hij muziek voor Ketnet, verscheidene musicals, films, televisieseries, andere artiesten, schreef hij een boek over de zoektocht naar zijn Congolese vader, is hij ambassadeur voor SOS Kinderdorpen en treedt hij regelmatig op in zijn eentje.

Troubadour

Hij vertoeft graag en vaak in zijn muziekgrot, maar af en toe moet hij eruit. Dan trekt hij, troubadoursgewijs, de wereld rond; gewapend met zijn gitaar (of piano, contrabas, autoharp, of een combinatie) op zoek naar een fijn publiek, zoals u. En dan brengt hij u luchtige en zwaardere levensliederen, verweven in immer meanderende melodieën en licht verteerbare harmonieën. The Beatles zijn met andere woorden nooit ver weg.