Hopdorp

Hopduvel

Hopdorp
Hopdorp

Op zaterdag 9 september is jong en oud welkom voor een gezellige namiddag en avond in het groen

Van 14 tot 17 uur kunnen kinderen vanaf 3 jaar plezier beleven tijdens de vele creatieve en veelzijdige activiteiten. Maar ook de volwassenen worden niet vergeten. De locatie voor dit alles? De prachtige en natuurlijke omgeving van het Hopveld. Ben je klaar voor een onvergetelijke namiddag? Alle activiteiten zijn gratis.

ANIMATIE (14.00 - 17.00 uur)

Volksspelen, kermis op rolletjes, minigolf, grimme, gekke kapsels, doolhofkasteel, schommeldraak, steltenlopers Green Trees, zeepbellen Bubblica, band 'Radio Rose', atelier strooien duvels en hoppekrans, demonstratie Hoprankmand maken, voorleeshoek bib Asse...

BAND RADIO ROSE (doorlopend)

Meerstemmigheid, slide gitaar, stuwende basklanken... sfeer en gezelligheid verzekerd.

Radio Rose haalt hun inspiratie uit de Country radio 'K-Rose' van het computerspel GTA-San Andreas. Nostalgie voor de gamer en genieten voor de muziekliefhebber.

EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Van al die activiteiten krijg je gegarandeerd honger en dorst. Een kant-en-klaar alternatief? We staan te popelen om je te verwennen met hartige snacks en Ice Ice Baby soigneert de zoetebekken. Er zijn ook frisdrankjes allerhande voorzien en ontdek ook zeker het bierdorp.

BIERDORP (14.00 - 22.00 uur)

Maak kennis met onze lokale brouwers en proef van hun meesterwerken op één van de vele standjes.

Voor de derde keer op rij zullen lokale brouwers hun passie tonen. Bij De Koperen Markies, brouwerij Eylenbosch en Mort Subite kan je terecht voor een dorstlessend biertje.

mozaIK - DAHLIA PESSEMIERS (20.00 - 21.00 uur)

Deze monoloog van Dahlia Pessemiers over keuzes om je kind te beschermen, daagt uit tot nadenken over vooroordelen.

MozaIK is een voorstelling die gaat over keuzes die volwassenen maken om hun kinderen te beschermen. Als maker besliste Dahlia om Asse te gebruiken als achtergrond voor dit stuk. Mozaik daagt uit tot reflectie over vooroordelen.

PRAKTISCH

Alle activiteiten zijn gratis, ook het avondprogramma met Dahlia Pessemiers. Reserveren is niet mogelijk.

Kom zeker met de fiets! We hebben een grote fietsparking voorzien met een paar plaatsen voor wie met de wagen dient te komen.

Regen of zonneschijn, het Hopdorp vindt altijd plaats in de open lucht. Zorg dus voor de juiste kleding (zonnehoed, zonnecrème, regenjas of paraplu).