Muziek

Pieter Embrechts interviewde boeiende mensen die wonen, werken en wandelen op de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. 

De Turnhoutsebaan: symbool voor de evenwichtsoefening van de multiculturele stedelijke samenleving die elke Europese stad kent. Wandel je op de Turnhoutsebaan, dan passeer je alle continenten.

Het resultaat: een indringende muziektheatervoorstelling die de verhalen van deze mensen vertelt via songs en filmische portretten. Een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.


'A Street Concert' nu ook verkrijgbaar als prachtig fotoboek

In het boek 'A Street Concert - Gezongen Portretten op Doek' staan alle songteksten en verhalen, inclusief een cd. Ook vind je er een link naar alle kortfilms uit de voorstelling en de documentaire. Want het zou natuurlijk spijtig zijn indien al de mooie portretten die Pieter geschetst heeft, gewoon zouden vervagen na het einde van de tournee.

De release van het boek is op 26 oktober. Vanaf dan zal het verkrijgbaar zijn in Fnac, Standaard Boekhandel, Bol.com én in De Roma op de Turnhoutsebaan zelf.

"WAT. EEN. ONTROEREND. MOOI. BOEK.
Ik denk dat ik een nachtkastje ga kopen om het op te leggen."
Maud Vanhauwaert / Stadsdichter van Antwerpen

Pre-concert diner

Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers? Schuif dan gezellig aan bij het pre-concert-diner in samenwerking met het Cultuurcafé.

Meer info vind je hier.

Compilatie A Street Concert (HETPALEIS/Pieter Embrechts)

Pieter Embrechts: Turnhoutsebaan Rap

Pieter Embrechts - Hier in Borgerhout (albumversie)