Humor

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde in comedyland: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek.

Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in de pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Full Contact Tour

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus geen inkt aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.
* “heftig” in Van Dale:
1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)
2 hevig, krachtig, fel
3 erg goed, leuk
Support act: Hans Cools

PERSQUOTES VORIGE SHOWS

Over Mahieustueus (2011):
• “De concurrentie is groot in de Vlaamse stand-upcomedy, maar met Mahieu dient zich een nieuwe topper aan! Het ritme zit goed, de structuur klopt. Aan deze monoloog is duidelijk hard gewerkt.”
(*** De Standaard)

• “Steven Mahieu snelt met debuutvoorstelling ‘MAHIEUSTUEUS’ naar de top.”
(**** De Morgen)

Over Maniak (2014):
• “In 2011 was Mahieustueus het meest beloftevolle comedydebuut, Mahieus tweede show bevestigt dat kunnen” (**** De Morgen)

• “Comedy recht uit het hart” (**** De Standaard)

• “Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.” (**** De Redactie)

Over Zonder Filter (2017):
• “‘Zonder Filter’ van Steven Mahieu is het pure spul. Duidelijk het beste wat hij al gemaakt heeft in een kleine 10 jaar op het podium.” (VRT NWS)

• “Recht in uw gezicht” (**** De Standaard)


CREDITS
Tekst en spel: Steven Mahieu
Coaching: Wouter Deprez
Productie: 5to9 Management
Techniek: Giel Lavens
Foto: Jelle Vermeersch
Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

over scheiden als lifestylekeuze

De kuisvrouw

Bruintje