Kom naar het Smartcafé van woensdag 20 november (14u tot 17u) in de bib Asse en ontdek het enorme aanbod aan leuke en interessante games op je smartphone of je tablet.

Tijdens dit Smart Café ontdek je al luisterend én spelend het enorme aanbod aan leuke en interessante games. Je beleeft en ervaart de gamingwereld. Een wereld die je versteld zal doen staan.

Ook nemen we een sprong in de tijd. Hoe is het gamen ontstaan? Welk type games waren er vroeger? Hoe zijn games geëvolueerd en wat zijn de hedendaagse genres?

Je leert verderkijken dan de clichés rond gamen en ontdekt een nieuwe wereld, een wereld die veel groter is dan het lijkt. Met een online community waarin men supportert voor een favoriet gamingteam in een volledig uitverkochte concertzaal. Een business waar fortuinen rollen om spetterende games te ontwikkelen, games die te evenaren zijn met een film die je bezoekt in een bioscoop.

Doelgroep? 18+.

Praktische info: Neem je eigen smartphone en/of tablet en toebehoren mee. Voor deze workshops heb je de gegevens van je Apple ID of je Google-account nodig.

Kostprijs per sessie? 5 €.

Inschrijven via https://www.archeduc.be/ (zoek op “smart café Asse”). Aantal plaatsen is beperkt.

In samenwerking met Archeduc (https://www.archeduc.be/). Samen werken we aan mediawijsheid.