Familie Theater Muziek

Het regent superlatieven over het Nederlandse Släpstick (lees de recensie van De Standaard in de linkerkolom), een voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol speelt.

Zoals de naam zegt, brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton, The Marx Brothers en Laurel & Hardy.

In het decor van een oud kermisterrein uit de jaren ’30 komen in sneltreinvaart acts, grappen, ontroering en muzikale virtuositeit voorbij.

Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en anderstaligen.


De internationale doorbraak van de Wëreldbänd kwam met de voorstelling ‘SLÄPSTICK', die januari 2017 in Nederland in première ging, unaniem lovend werd ontvangen en inmiddels ook in het buitenland hoge ogen gooit.
De groep won met haar show Släpstick de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het Edinburgh Fringe Festival, en speelt sindsdien tournees  in Duitsland, Engeland, Denemarken en Frankrijk.  

Dus: houd je van slapstick, Laurel & Hardy en muziek? Mis deze show niet!


Wëreldbänd wordt Släpstick

Gesteund door het internationale succes onder de naam Släpstick heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick wil opereren en niet (meer) als Wërëldbänd. De naam sluit naadloos aan bij de theatrale insteek van de groep en geeft beter aan wat het publiek ook daadwerkelijk in de voorstelling kan verwachten.

trailer

Dit vond het publiek er van

koffiebekertjes

Vlieg