Klassiek bib Vorming Zondag+ Ontbijtfilm Film Namiddag Familie Humor Theater Muziek

Wat is het toch stil in onze zaal…
Als het van ons afhangt, dan zien we mekaar weer terug ergens midden september.
We kijken uit naar de voorwaarden die de Nationale Veiligheidsraad ons oplegt. We zullen die maatregelen tot in de puntjes opvolgen zodat we jou, de artiesten, technische ploegen in veilige omstandigheden kunnen verwelkomen.

Zullen alle voorstellingen kunnen doorgaan? Misschien met een beperkt aantal toeschouwers? Op een andere locatie? Verschuiven naar een andere datum? We weten het nog niet. Maar voor nu…. kan je alvast beginnen dromen van het leven na de lockdown. Dat doen wij ook!

Over deze maatregelen lees je meer in onze seizoensbrochure. Die zal midden augustus in de bus vallen.

We vernemen ook graag hoe jijzelf er over denkt. Om een zicht te krijgen op die verschillende meningen hebben we een kleine enquête samengesteld. Het zou fijn zijn als jij deze ook invult. Hoe meer meningen hoe beter wij een zicht krijgen over hoe jullie tegenover de start van ons seizoen staan.
Je vindt de enquête hier.


BESTEL JOUW TICKETS ONLINE

TICKET-EN ABONNEMENTENVERKOOP
Ook dit seizoen kan je jouw tickets voor de voorstellingen in CC Asse bestellen, betalen én afdrukken bij jou thuis. Koop via onze website www.ccasse.be het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Op ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2020 OM 08.00 UUR start onze ticketverkoop. Tickets kan je die dag op twee manieren reserveren/kopen:

vanaf 08.00 uur ’s ochtends start de online verkoop: koop jouw tickets online via onze website. Dit is veruit de snelste en makkelijkste manier.

Opgelet! Je surft best met Google Chrome of Mozilla Firefox. De bestelmodule werkt met deze browsers vlotter en stabieler dan met Internet Explorer.

Van 10.00 tot 12.00 uur kan je ook tickets kopen aan de balie van CC Asse. Onze medewerkers zullen je met plezier verwelkomen en helpen met jouw bestelling. De tickets gekocht aan de balie betaal je cash, met bancontact of met geschenkbonnen/cultuurcheques. Houd er echter rekening mee dat de online ticketverkoop dan reeds een tijdje aan de gang is. De kans bestaat dus dat er op dat ogenblik reeds een groot aantal tickets verkocht zijn, zeker voor de populaire voorstellingen.

Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn op zaterdag 29 augustus niet mogelijk (vanaf maandag 31 augustus kan dit wel).

GEEN PC OF EMAIL?
Een e-mailadres is noodzakelijk voor een online ticketbestelling. Maak een e-mailadres aan of schakel vrienden/familie in om jouw bestelling te plaatsen.

KIES ZELF JOUW ZITPLAATS
Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je zelf bepalen waar je wenst te zitten.

UITVERKOCHT 
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan, aan de mensen op de wachtlijst.

ONLINE BETALEN 
Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw tickets onmiddellijk betalen in een beveiligde betaalomgeving. Onze ticketprijzen omvatten alle betalingskosten. 

Na de betaling ontvang je de tickets in jouw mailbox (Print at Home) of op jouw smartphone (Ticketmatic App). Eenmaal in het CC zal de unieke streepjescode op jouw ticket door één van onze vrijwilligers gescand worden aan de toegangsdeur van onze zaal.

ABONNEMENT 
We hebben twee abonnementsformules: +21 jaar en -21 jaar. Voor beide formules geldt dat je per aankoop minstens 5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 tickets voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling.

REDUCTIE VOOR GROEPEN
Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

RUILBOX 
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten –  tickets kopen, verkopen of ruilen.

NIET GEBRUIKTE TICKETS 
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hierboven vermeld wel aanbieden via de ruilbox.

LAATKOMERS 
Onze voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden.

GESCHENKBON 
Online verkrijgbaar én inwisselbaar. Met de overigens onbeperkt geldige geschenkbon kan je enkel tickets kopen voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse.

STAPPENPLAN 
Download hier het stappenplan voor het nieuwe tickettingsysteem. Je kan ook een exemplaar verkrijgen aan onze balie. In dit stappenplan wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je online tickets kan kopen. Zo kan je vooraf al eens een kijkje nemen op onze website en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de startdag van de ticketverkoop.

VRAGEN?
Heb je nog vragen, bel ons dan op 02 456 01 60 of kom gerust even langs.
Wij helpen je graag verder.