Namiddag Muziek

James Last was met voorsprong de meest vernieuwende bandleader binnen de wereld van de populaire orkesten en bigbands na de Tweede Wereldoorlog. De (Vlaamse) JL Band wil het publiek dan ook graag verwennen met een mooie muzikale bloemlezing uit het instrumentale oeuvre van James Last.

'Last but not least' biedt naast een muzikale hommage ook toelichting bij de carrière van Last, met uniek beeldmateriaal. 

De muziekselectie bevat, naast gekend oeuvre van Last, ook nummers die hij louter op plaat opnam en zelf nooit live uitvoerde. Dat maakt dit project nog meer bijzonder. 


 i.s.m. Gezinsbond Asse

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan ontvang je € 1,00 korting per ticket. Aan het onthaal wordt deze korting rechtstreeks op je lidkaart/spaarkaart gezet, vergeet deze dus zeker niet mee te brengen. Meer info: secretariaat@gezinsbond-asse.be


Tijdens de pauze en voor en na het concert van de JL Band kan je in Het Cultuurcafé genieten van een lekker stukje taart en een kop koffie.

 Je kan kiezen uit: Tiramisu, chocomousse met macarons of een brownie

 Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Deze desserten kosten € 4 (€ 5 met koffie).

Wil je graag ’s middags wat eten, dan kan je ook daarvoor terecht in Het Cultuurcafé. Je kan kiezen uit kalkoenrollade met pepersaus en natuuraardappel of als visgerecht: tongschar met bisqeusaus en gestoofde prei met puree. 

Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16.

Biscaya

Orange Blossom Special

Besame mucho