Humor

2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Wie maalt er nog om? Tijd voor een feestje. Eén voor allen. Eén voor één!

De eindejaarsconference van Michael Van Peel, intussen een vaste waarde in de theaters als op radio en televisie, wordt traditioneel uitgezonden op oudejaarsavond. Maar éérst live bij ons in Asse!


 

Michael Van Peel, waarschijnlijk dé revelatie van de voorbije jaren, in enkele eindejaarsconférences tijd is hij doorgestoten naar de absolute top van de Vlaamse comedy. Met ook nu weer waar hij goed in is: rake prikken in de ballon van de actualiteit, intelligente “witzen”, politieke stellingname en een keiharde klap op de neus van de mannen aan de macht. Maatschappijkritiek die je eigenlijk vaak te weinig ziet bij onze komieken. Een sympathieke topper, gulzig opgegeten door het publiek.

Michael Van Peel overleeft 2016 (fragment)