Muziek

Wie brult er niet luidkeels mee met Keep on rockin’ in the free world van Neil Young? Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna 30 jaar oud is, en nog moeilijker is het voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was.

Al 50 jaar lang is Neil Young relevant. The needle and the damage done, Heart of gold, Harvest, het zijn gebeeldhouwde songs, die de soundtrack van ons bestaan vormen. 

Patrick Riguelle verzamelde een dreamteam om de muziek van Neil Young eer te bewijzen: Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs), Bjorn Eriksson, Guy Swinnen, Axl Peleman, Piet De Pessemier (Mad About Mountains), Ron Reuman en Jan Hautekiet.


Pre-concert-diner

Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers? Combineer je bezoek aan het CC met een pre-concert diner. 

Elk diner heeft trouwens een link met het concert dat of de voorstelling die je nadien bijwoont. Hieronder vind je de keuze voor vandaag:

– Canada Beef Burger met chutney en bacon
– zalm papillot met citrus
– tagliatelle van courgette met tomaat

Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16.

Wil je graag op andere dagen iets eten in de foyer, dan kan je via hetzelfde emailadres reserveren en overleggen omtrent tijdstip en aantal personen.

Meer info vind je hier.

Heart of gold

Keep on rockin in a free world

Like a hurricane