De komende maanden presenteert Cultuurcentrum Asse voorstellingen en concerten van onder anderen Kamal Kharmach, Raf Walschaerts, Bert Kruismans, Tom Van Dijck, Otto-Jan Ham, Wim Opbrouck, Henk Rijckaert en Jonas Van Geel en Peter Vandenbegin. Vrijdag trapt Mich Walschaerts deze tweede seizoenshelft af met een concert gewijd aan ’25 jaar Nekkanacht’. Tickets: via deze website of via T 02/ 4560160.

Vrijdag 11 januari staat met ‘Mich Walschaerts zingt… 25 jaar Nekka’ het eerste concert van het nieuwe jaar op het programma in CC Asse. Het startschot voor een rijk gevuld voorjaar.

showhypnotiseur

Raf Walschaerts, Henk Rijckaert, Begijn Lebleu, ARSENAAL/Lazarus en Bella Italia komen met nieuwe voorstellingen naar het Oud Gasthuis. 

Jonas Van Geel en Peter Vandenbegin slaan de handen in elkaar voor een Nederlandstalig liedjesproject waar ze geruggesteund worden door een uitgebreide bigband. 

Patrick Pickart komt terug, één van de bekendste showhypnotiseurs van ons land (‘Jonas en Van Geel’, ‘Tomtesterom’, ‘Het lichaam van Coppens’). Met Hyppnose probeert hij het taboe en de vele misvattingen rond hypnose te doorbreken.

De Steenweg

En het pop-up gezelschap N9 maakt een muziektheatervoorstelling met de Brusselse steenweg als inspiratiebron. Op basis van verhalen, geschiedenis en personages die ze vonden langs de boorden van de steenweg. Denk maar het ongeluk in Walfergem, de aanslag op de Delhaize in Aalst, de ontwikkeling van de winkelketen Delhaize vanuit het hoofdkantoor in Molenbeek enz. Alle aspecten van de voorstelling zijn gerelateerd aan de N9. De spelers wonen op het traject, zoals ook alle artistieke medewerkers: van muzikanten tot decorbouwers en techniekers.

De voorstelling speelt dan ook alleen langs het traject van de N9 tussen Gent en Brussel. Op donderdag 24 januari te zien in Asse.

De Zondag+ concertreeks loopt door, elke maand is er een seniorennamiddag en voor de familievoorstellingen loopt de voorverkoop als een trein.