Bryan Ferry, de legendarische voormalige frontman van Roxy Music, houdt opnieuw twee keer halt in België. Hij zal optreden in het OLT Rivierenhof (28/6) en in het Kursaal Oostende (30/6).

Net als vorig jaar zal ook nu onze landgenoot Tom Vanstiphout (Clouseau, Milow) de gitaarpartijen voor zijn rekening nemen.

Op zaterdag 14 maart komt Tom ook naar Asse, voor een concert samen met topzangeres Nina Babet.

Na jaren te hebben gespeeld bij toppers als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina tijd om uit de schaduw te treden. Hun paden kruisten elkaar regelmatig en het gevoel groeide dat er een hechte samenwerking ligt te wachten. Dat moment is nu gekomen.

Verwacht een avontuurlijke rondrit langs songs van oa Kate Bush, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.

Kleurrijke verhalen over het harde leven ‘on the road’. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.

Tickets en info: klik hier.

Every little thing she does is magic