illusie/mentalisme/goochelaar Podium

Nicholas Arnst raakt bekend door zijn deelname aan Belgium’s Got Talent. Met zijn goocheltrucs gooit hij hoge ogen. Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling komt hij naar Asse met zijn nieuwe voorstelling: ‘Decipiatur’ (‘bedrog’).

Nicholas licht af en toe een tip van de sluier op. Hij legt zelfs uit hoe hij je om de tuin leidt. Om je dan tóch alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor je geen verklaring hebt.

Geen toeters en bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn  vak.

De grote bedenker van de trucs is Tim Oelbrandt. En laat die man nou net óók te gast zijn in het CC met een eigen magische show: ‘Brain Freezz’. Een stevige aanrader. Klik hier voor Brain Freezz van Tim Oelbrandt.


Nicholas' debuuttournee 'Echt' liep twee seizoenen in de Vlaamse theaterzalen en verkocht 75 keer helemaal uit. Met als eindpunt Capitole Gent die voor de tweede maal in de tour volledig vol zat.

Nicholas heeft 2 seizoenen van zijn eigen TV-programma 'Nicholas' achter de rug en presenteerde ook nog 'De Kroongetuigen'. Onlangs blikte hij opnieuw voor VTM een derde seizoen 'Nicholas' in.

Noem een kaart

Nicholas slaat café met verstomming

harten koning

Vlieg