Hilde is altijd een creatieve duizendpoot geweest. Met Yvonne Lex in de familie-kring werd deze microbe alleen maar groter. Het ‘wilde leven’ van acteurs en actrices zorgde er echter ook voor dat ze van haar ouders niet naar ‘De studio’ mocht. Ze koos dan maar voor het veilige ‘binnenhuisarchitect’ als beroep, al bleek dat voor haar ook niet meteen de meest uitdagende job te zijn.

De kunst bleef maar kietelen. Na 8 jaar keramiek en het volgen van teken- en schilderlessen aan de Assese academie ontdekte ze haar echte passie: grafisch ontwerp en illustratie.

Dit nam een serieuze vlucht. Haar werk werd geselecteerd voor de poëzieroute in Damme. Ze ontwierp twee boekcovers en is nu ook creatief bezig met het ontwerpen van websites, ...

En dan kwam de vraag van CC Asse. Het resultaat vind je in onze nieuwe seizoensbrochure en kan je tijdens de zomermaanden ook nog eens uitvergroot ontdekken tijdens de tentoonstelling in de foyer.

De beste illustratie van het ‘Klasse van Asse’-idee.

Tel de katjes en win!

In de seizoensbrochure werden de katjes van illustratrice Hilde Doulliez vakkundig verwerkt. In hoekjes en kantjes. Zichtbaar of net niet. Maar wel veel katjes. Heel veel zelfs.

En: je kan een geschenkbon van 100 euro winnen. Tel de katjes terwijl je de brochure leest of maak er een avondvullende familie-activiteit van en vul het resultaat van je speurtocht vóór 8 juni (12.00 uur) in via www.ccasse.be/katjes.

Indien er meerdere winnaars zouden zijn... zal de onschuldige kinderhand van Hilde beslissen over de geschenkbon van 100 euro, inwisselbaar voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse en de bib.