Het is alsof we de geboorte van een nieuw cultureel kind aan de wereld mogen communiceren. Een kind met vele moeders en vaders die allemaal even fier zijn. Met heel veel kleurtjes (en katjes). Met heel veel verleden en nog meer toekomst.

Verbluffend trappelend talent

Het is het resultaat van planning in een overvolle agenda. Van zoeken naar gevestigde waarden om aan te vullen met verbluffend trappelend talent. Met aandacht voor alle segmenten van het cultuurlandschap. Van muziek over opera naar theater. Van leesclubs en auteurslezingen richting vorming. Van pure kunst tot gezellig amusement. Van schoolkinderen via families naar de ietwat oudere cultuurzoeker.

Onze brochure is een open boek. Ontdek er ‘Klasse van Asse’ in. Laat je verwonderen door het illustratietalent van Hilde Doulliez. Ontdek de verrassende nieuwe activiteiten van de bib, dienst evenementen, cultuur en cultuurcentrum.

Wij staan klaar om jullie warm welkom te heten.

Tel de katjes en win!

Je kan overigens een geschenkbon van 100 euro winnen. Tel de katjes terwijl je de brochure leest of maak er een avondvullende familie-activiteit van en vul het resultaat van je speurtocht vóór 8 juni (12.00 uur) in via dit formulier.

Indien er meerdere winnaars zouden zijn... zal de onschuldige kinderhand van Hilde beslissen over de geschenkbon van 100 euro, inwisselbaar voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse en de bib.

Website

In de loop van volgende week kan je het volledige programma ook op onze website ontdekken.