Tom Van Bauwel
Tom Van Bauwel

In de theaterproductie 'De Reuzendoder van Ernest Hemingway' zal Tom Van Bauwel de rol van Geert Van Rampelberg overnemen.

Geert kreeg het aanbod om in de tourneeperiode van 'De Reuzendoder' mee te spelen in een internationale Netflixserie. Een unieke kans natuurlijk. Bijkomend streeft iedereen uit de sector (terecht) een volle agenda na; zeker na deze zware Covidperiode. 

Geert: "De afgelopen 18 maanden heb ik welgeteld amper 4 maanden kunnen werken! Al de projecten zijn weggevallen of verplaatst naar ‘de toekomst’. Ik heb vorig jaar 1 serie kunnen filmen en ben contractueel verplicht om het 2e seizoen daarvan ook te draaien. Dat dit samenvalt met de tournee van Hemingway is een spijtige zaak, maar iets waar ik niet onderuit kan."

Met Tom Van Bauwel neemt wél een uitstekende acteur Geert zijn plaats in.

Tom Van Bauwel

Tom Van Bauwel (1965) is een biezonder ervaren acteur en regisseur. Momenteel speelt hij hoofdzakelijk theater bij Het Nieuwstedelijk. Maar de meeste mensen kennen Tom als acteur in tientallen TV-series en films. Zo had hij een rol in oa ‘Black Out’, ‘Matroesjka’s’, ‘Aspe’, ‘Thuis’, ‘Witse’, ‘Amigo’s’, ‘Professor T’ en ‘Sara’ en als jonge acteur uiteraard in ‘Boys’, ‘Windkracht 10’ en ‘Ad Fundum’.