Ben jij gepassioneerd door de magie achter de schermen van het theater? En wil je deel uitmaken van een bruisende culturele omgeving waar creativiteit en technologie samenkomen?

Dan ben jij de theatertechnicus die we zoeken!

Voornaamste taken

Als theatertechnicus ben je verantwoordelijk voor het technische reilen en zeilen achter de schermen van onze voorstellingen en evenementen. Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van licht- en geluidseffecten, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën zoals Dante, Luminex en intelligent licht. Je bent een cruciale schakel in het creëren van de juiste sfeer en beleving voor onze verenigingen en publiek. Als huistechnieker ondersteun je ook de bezoekende gezelschappen en help je ervoor te zorgen dat hun voorstelling perfect in onze zaal past.

Profiel

  • een passie voor podiumkunsten en technologie;
  • een eerste ervaring in het theater en kennis van hedendaagse technologieën;
  • flexibiliteit en hands-on mentaliteit;
  • goede communicatieve vaardigheden en teamspirit;
  • goesting om bij te leren;
  • je hebt een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld of je hebt geen diploma secundair onderwijs, maar je hebt wel al 2 jaar ervaring als theatertechnicus.

In deze functie is een secundair onderwijs denkniveau gewenst. Kandidaten die niet in het bezit zijn van minimum een geldig secundair diploma dienen deel te nemen aan een niveau- en capaciteitsproef. Deze kandidaten nodigen we uit om een abstracte en numerieke redeneerproef af te leggen op secundair onderwijs niveau. Om te slagen moet een kandidaat de vermelding 'gunstig' halen op de afgelegde testen.

Interesse?

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Aarzel dan niet om te solliciteren en deel uit te maken van ons enthousiaste team van cultuurliefhebbers en technische experts.

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure door uiterlijk 9 juni 2024 het verplichte inschrijvingsformulier in te vullen via onze gemeentelijke website.