Theater Te Gast

5 vrouwen komen samen terecht op een eiland. Plots, hups, en daar zitten ze. Elk met hun twijfels, vragen en eigenheden. Ze vertellen zelf het relaas van hun isolement, maar hoe ze hier zijn beland en wat er zich precies heeft afgespeeld is nog steeds niet erg duidelijk. Wat kunnen we geloven, en hoe moet het van hieruit verder?

Na Festen en Anna Karenina keert Overdatum in 2018 terug met 2 voorstellingen. Met ‘De heer Bonifakius en zijn Groots Levenswerk’ is gekozen voor een minder bekend, maar minstens even uitdagend stuk. Het zijn dit keer de 5 Overdatum-dames die het CC-podium opklimmen voor een licht absurdistisch verhaal uit de pen van mede-Assenaar Anna Carlier.
In april volgt het stuk Giovanni’s Kamer waarbij het volledige gezelschap op de planken te zien is.

De voorstellingen van ‘De heer Bonifakius en zijn Groots Levenswerk’ vinden plaats op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart 2018, telkens om 20 uur in de cultuurzaal Oud Gasthuis.
Toegangskaarten kosten €10 en zijn verkrijgbaar bij de spelers van Overdatum, of door een e-mail te sturen naar overdatum@outlook.com.

Verdere info over de geplande voorstellingen verschijnt binnenkort op www.facebook.com/overdatum.


Overdatum

Overdatum werd opgericht door oud-leerlingen woord van de Kunstenacademie August De Boeck in Asse. Het gaat om Margaux De Brabanter, Kaat De Raedemaeker, Shary Heuninckx, Lawrence Luyten, Sébastien Parizel, Roselien Pas, Jasper Stoefs, Dorien Van den Broeck en Pieterjan Van Langenhove. Met haar debuutvoorstelling Festen werd Overdatum in 2015 geselecteerd voor het jongerenluik van het Landjuweel.