Philippe Geubels

Geubels gaat in bad

Geubels gaat in bad
Geubels gaat in bad

Philippe Geubels komt naar CC Asse op woensdag 11 en donderdag 12 januari.
En dit naar aanleiding van onze 10de verjaardag in januari 2023.

Geubels gaat in bad

Na enkele jaren televisiewerk en een paar ijskoude corona-douches is het eindelijk zover, de droogste komiek van de lage landen gaat in bad. En je kan er gezellig mee in kruipen, want naast de badkuip wil Philippe Geubels ook de theaterzalen weer laten vollopen.

Philippe doet wat je van hem verwacht door zijn licht te laten schijnen over te dure foodtrucks, kerstversiering bij begrafenisondernemers en de ontstaansgeschiedenis van de kroket. Maar vanuit zijn veilige bad durft hij ook te mijmeren over wreed verlies en over je verdriet durven vastpakken, om daarna de kraan van de onzin nog eens wagenwijd open te zetten.

10 jaar cultuurzaal

Gezien zijn overvolle agenda beperkt de speellijst zich tot zalen met meer dan 1000 plaatsen. Alléén... voor CC Asse maakt Philippe Geubels een uitzondering. Midden januari trapt hij zijn tournee hier af.

Een zaal van 500 plaatsen ‘om er in te komen’. De try-outs stopten immers al eind oktober, nu is er weer twee maanden TV-werk.

Ticketverkoop vanaf 16 november

De ticketverkoop start op woensdag 16 november om 17 uur via www.ccasse.be.

Tickets kan je op twee manieren reserveren/kopen:

  • online: koop jouw tickets (max. 6 per reservatie) via onze website. Dit is veruit de snelste en makkelijkste manier.
  • van 17.00 tot 18.00 uur kan je ook tickets kopen aan de balie van CC Asse. Opgelet: mogelijk is de vraag groter dan het aanbod. Indien je naar onze balie komt, is dit geenszins een garantie dat je tickets zal kunnen reserveren.

Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn op 16 november niet mogelijk.

PERSONEN MET EEN HANDICAP

CC Asse is toegankelijk voor iedereen. Ook bij deze voorstellingen zijn er plaatsen met goede zichtbaarheid voorzien voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders.
Meer info via kathleendm [at] ccasse.be

WACHTLIJST

Zijn de voorstellingen uitverkocht? Registreer je dan zeker op de wachtlijst. Indien er reservaties worden geannuleerd (en/of niet tijdig worden betaald), bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan.