Combineer je bezoek aan het CC met een pre-concert diner

Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers?

Adam Meysman, onze kok en tevens uitbater van onze foyer Het Cultuurcafé, kan bogen op een jarenlange ervaring als traiteur en brasserie-kok.
Momenteel genieten de artiesten al van Adams culinaire kunsten. En we willen jou ook mee laten genieten.

Elk diner heeft trouwens een link met het concert dat of de voorstelling die je nadien bijwoont. Hieronder vind je welke diners we aanbieden.

Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16. Voor een 3 gangen-menu betaal je € 20

Wil je graag op andere dagen iets eten in de foyer, dan kan je via hetzelfde emailadres reserveren en overleggen omtrent tijdstip en aantal personen. 

zondag 30/09 (namiddagvoorstelling Loge 10: 'Heel geestig')

– Stoemp met worst, spek, steak
– Op vel gebakken zalm met uiringen en dragon saus
– Herfstgroentjes met truffelaardappel

zaterdag 20/10 (Pieter Embrechts: "A street concert")

– Tagine met lam en koriander
– Tabouleh met tongschar en munt
– Quinoa met munt en julienne groentjes

vrijdag 26/10 (Joost Van Hyfte: "Keukengeheimen")

soep: Minestrone
– vlees: Rib Eye met bearnaise en pont neuf aardappel
of vis: mosseltjes met tuinkruiden
of vegetarisch: mousse van kikkererwten met gegrillde groentjes
dessert: Moulleux met framboos

zaterdag 24/11 (pianodag)

soep: Kervel
– vlees: brochette van varkenshaasje met champignonsaus
of vis: gestoomde kabeljauw met witte wijnsaus
of vegetarisch: mix van peulgroentjes
– dessert: Mousse van chocolade en sausje van vanille

zondag 25/11 (namiddagconcert 'Thank You Toots')

– paling op z'n grootmoeders wijze
– tartaar van rund met ruccola en parmezaan
– lasagne van groentjes

vrijdag 30/11 (50 jaar Neil Young)

– Canada Beef Burger met chutney en bacon
– zalm pappilliot met citrus
– tagliatelle van courgette met tomaat

zaterdag 15/12 (Loge 10: 'Een inspecteur belt aan')

– ribbetjes met zoet-zure saus
– gebakken makreel met gepofte aardappel
– pompoen met gebakken worteltjes en doperwten

vrijdag 1/3/2019 (Bert Kruismans: 'De blote Belg')

– Gegratineerde witloofrolletjes
– Stoofvlees met kroketjes
– Hongaarse goulash met vis

zaterdag 23/3/2019 ('Bella Italia')

– Saltimboca van kalf en risotto
– Risotto met roodbaars
– Insalata Caprese

zaterdag 18/5/2019 (Arsenaal/Lazarus: 'Bagaar')

– Steak met gecarameliseerde ajuin, saus van rode wijn.
– Scampi diabolique
– Gebakken champignon met bieslook en rosti aardappel


Natuurlijk vergeten we de zoetebekken niet: bij voorstellingen op zondagnamiddag of bij familievoorstellingen kan je in Het Cultuurcafé terecht voor een stukje taart, pannenkoeken of heerlijke wafels.

De desserten kosten € 4 (€ 5 met koffie).
Ook hier vragen we je te reserveren via info@cultuurcafeasse.be