Combineer je bezoek aan het CC met een pre-concert diner

Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers?

Adam Meysman, onze kok en tevens uitbater van onze foyer Het Cultuurcafé, kan bogen op een jarenlange ervaring als traiteur en brasserie-kok. Momenteel genieten de artiesten al van Adams culinaire kunsten. En we willen jou ook mee laten genieten.

Elk diner heeft trouwens een link met het concert of de voorstelling die je nadien bijwoont. Hieronder vind je welke diners we aanbieden.
Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16. Voor een 3 gangen-menu betaal je € 20

Wil je graag op andere dagen iets eten in de foyer, dan kan je via hetzelfde emailadres reserveren en overleggen omtrent tijdstip en aantal personen.

vrijdag 11 oktober: theatervoorstelling 'Genoeg' (Dimitri Leue / Baar)
–    Tartiflette met geuze, gebakken spekjes en fijngesneden witloof met kroketjes
–    stoofpotje van oostendse vis met puree
–    gestoomde groentjes met een puree van knolselder

vrijdag 8 november: theatervoorstelling Vernieuwd Gents Volkstoneel: 'Zakman'
stellen we Gentse waterzooi voor op drie manieren bereid
–    waterzooi met hoevekip
–    waterzooi met kabeljauw
–    waterzooi met bloemkool en raapjes

Met dessert trio van ijs (straciatella met speculaas, vanille en aardbij met banaan) afgewerkt met rode neuzekes

zaterdag 9 november: Släpstick (voor het hele gezin)
–    gebakken haring met patat in de schil
–    parmentier met gehakt en broccoli
–    fondu van tomaat en courgette

Dessert met poffertjes en een goud klompje boter

donderdag 21 november: concert Slow Pilot plays Jeff Buckley
–    ribbetjes met gekruide patatjes
–    zalm met citrus en gekaramiliseerde paprikas
–    taartje van winterse groentjes en kerstomaatjes

zondag 24 november: theatervoorstelling 'Bossemans en Coppenolle' (Loge 10)
–    stoemp van de dag met een trio van vlees (worst, biukspek en steak)
–    tongrolletjes met spruitjes en grijze garnalen
–    ovenschotel met verse groentjes

vrijdag 13 december: The Philvettes: 'Da doo ron ron'
–    home made hot dogs met chilipepers en dipsaus van cheese
–    burger van kibbeling met tartaarsaus
–    vegetarische burger met een krokant slaatje

zaterdag 11 januari 2020: Eddy et Les Vedettes
–    varkenswangen met Franse mosterd
–    Normandisch vispotje
–    gratin van wortel, bloemkool met kaas

zaterdag 1 februari 2020: Jukebox 2020
–    witloof in de oven
–    ovenschotel met scampi, zalm en puree
–    bulger met gewokte groenten

vrijdag 21 februari: theatervoorstelling 'The Schpountz' van Comapagnie Marius
–    Bouillabaise met schaaldieren
–    Tartiflette met gebakken spek en sneedjes aardappel
–    compotte van legumes

zaterdag 22 februari 2020: The Bootleg Beach Boys
share plates

–    tacos met chilipepers, burritos, meatbals with hot saus en rundspiesjes met koriander
–    kibbeling van wijting, scampi sate's, calamares
–    groentenspies, beans with tomatos, nuggets in krokant jasje

Donderdag 2 april 2020: Belpop Bonanza Noordrand
–    asperges met beenham en gekaramiliseerde peertjes
–    asperges met cuison minuit van zalm
–    asperges met bloemetjes

vrijdag 3 april 2020: theateravond met Compagnie Cecilia: 'De Broers Geboers'
–    stooveij met gentse strop
–    gebakken wijting met groentjes van de waterzooi
–    bladerdeeg van toscaanse tomaat met Qorn

zondag 26 april 2020: theatervoorstelling 'Een man, een man' met Bob De Moor en Herbert Flack.
–    Mechels vogelnestje met puree
–    gebakken tong met een botersaus
–    gevulde paprika en rijst


Natuurlijk vergeten we de zoetebekken niet: bij voorstellingen op zondagnamiddag of bij familievoorstellingen kan je in het Cultuurcafé terecht voor een stukje taart, pannenkoeken of heerlijke wafels.

De desserten kosten € 4 (€ 5 met koffie).
Ook hier vragen we je te reserveren via info@cultuurcafeasse.be