Theater

Twee jaar na het fantastische Fidelis Fortibus keert Circus Ronaldo terug naar Asse. De jonge garde onder aanvoering van Nanosh (zoon van Danny en de zevende generatie van familie Ronaldo) brengt met ‘Swing’ de sfeer van het circus en het variété uit de eerste helft van de 20ste eeuw naar de zaal.

Een frisse waaier van allround circusartiesten laat u genieten van hun talenten. Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding.
De aantrekkelijke speelsheid, de heerlijke dynamiek en de blije opgewektheid van Ronaldo’s jonge korps laten je verliefd worden op circus zoals je het al lang niet meer zag.

Speciaal voor deze voorstelling ontwierp Tony Decap een groot, magisch Decaporgel in de oude circusstijl.

Met de voorstelling SWING opent Nanosh een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij. Al van kindsbeen af is hij ondergedompeld en opgegroeid in het circusleven. In al die jaren heeft hij Circus Ronaldo zien evolueren van het circus van zijn grootouders tot de eigenzinnige Commedia dell’Arte voorstellingen van vandaag. Nu heeft hij zelf de droom waargemaakt om al zijn ervaringen, belevingen en indrukken in een fonkelnieuwe voorstelling te verwerken.

Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als zijn coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de 20ste eeuw. SWING is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo traditie.

Met SWING maakt Circus Ronaldo de scene vrij voor een nieuwe generatie.
Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Het zestal van SWING charmeert niet alleen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.

trailer

reportage nav Erfggoeddag

Vlieg