Kamal Kharmach

Economedy

In ‘Economedy’ geeft Kamal Kharmach het meest humoristische lesuur ‘Economie’ ooit!

Kamal is een van de bekendste komieken van Vlaanderen. Wat veel mensen ondertussen ook weten, is dat hij gefascineerd is door alles wat met economie te maken heeft. Hij is docent Bedrijfseconomie aan de hogeschool, presenteert ‘Andermans zaken’ op één en is een geboren ondernemer. Kortom, hij is dé geknipte persoon voor een voorstelling over economie.

“Economen zijn experten die morgen perfect weten waarom de dingen die gisteren gebeurd zijn, niet vandaag gebeurden.”

Begrijp je deze quote niet helemaal? Geen paniek, Kamal legt het uit.

In ‘Economedy’ overtuigt Kamal iedereen waarom Economie zo boeiend, leuk en overal is! Wat is het businessmodel van een drugsdealer? Waarom werken gratis pizza’s beter dan autogordels? Waarom loont het om een rotzak te zijn? Hoeveel moet je verdienen om gelukkig te worden? En wat heeft Assepoester hier nu allemaal mee te maken?

Getriggerd? Dan heeft Kamal de juiste marketingtechnieken gebruikt!

Vóór je naar het Cultuurcentrum komt

Het is belangrijk om de leerlingen vooraf te vertellen over de voorstelling én over hoe een bezoek aan het Cultuurcentrum verloopt. Wat zijn de verwachtingen, de regels, waarover gaat het stuk...?

We helpen jou als leerkracht hier graag bij.
Binnenkort is er een lesmap beschikbaar, i.s.m. Febelfin. Daarnaast kan je op onze website bij 'voorbereiding theaterbezoek'  tips vinden.