SpaBruis+

Omkadering bij schoolvoorstellingen

Omdat we het zo belangrijk vinden dat leerlingen goed voorbereid naar een voorstelling komen, werd dit omkaderingsproject opgestart.

Prikkel - voorstelling - workshop

Vooraf brengen we een volledig uitgewerkte ‘prikkeldoos’ naar de scholen. De inhoud hiervan wordt telkens volledig op maat van de voorstelling zelf uitgewerkt. Een klasgesprek, een knutselactiviteit, een actief spel, … We zoeken steeds een attractieve en speelse manier om de leerlingen op een fijne manier goesting te laten krijgen in de voorstelling. 

Voor de uitdiepende workshop, die kort na de schoolvoorstelling plaatsvindt, doen we beroep op professionele workshopgevers. Deze workshops zorgen voor een concretere uitdieping van de thematiek of de disciplines in de voorstelling.

Door de combinatie van deze 3 elementen (prikkelmoment, eigenlijke voorstelling en uitdiepende workshop), dompelen we de leerlingen onder in een leerrijk, maar ook heel plezant cultuurbad.

 

Graag tot ziens in CC Asse, GC De Zandloper Wemmel, CC Strombeek Grimbergen, GC de Muze van Meise, CC Het Bolwerk Vilvoorde en CC De Factorij Zaventem.