Auteurslezing Nadja Van Sever (Zellik) - volzet

Een kijkje in een schrijvershoofd

Najda Van Sever is auteur en leerkracht. Omdat ze zelf voor de klas staat, kan ze boeken schrijven waarvan ze weet dat de kinderen ze leuk vinden.

Haar eerste boek heeft ze trouwens met de hele school geschreven. Daar komt ze jullie tijdens de lezing meer over vertellen. En natuurlijk geeft ze jullie ook info over haar andere boeken.

Ze is heel trots op haar verhalen, want ze zijn meestal gebaseerd op waargebeurde feiten. Daarbij zorgt ze voor spanning, avontuur en humor, want dat vind ze heel belangrijk. Ze leest dolgraag voor en hoopt jullie zo te motiveren om lezen leuk te vinden. 

Nadja Van Sever

"Door het voorlezen aan kinderen merk ik wat hen boeit en daarom zijn mijn boeken gevuld met humor, spanning en avontuur. Mijn eerste boek 'De magische pen' schreef ik met de hele school. Zelfs de illustraties van de kinderen werden gebruikt in dit boek. In 'De magische pen' wordt het thema dyslexie aangekaard. 'Een koekje van eigen deeg' gaat over pesten, 'Fien' over ASS, 'Weg met de juf' over een jongen met ADHD en 'Samen op de vlucht' is het waargebeurde verhaal van twee Afghaanse jongens op de vlucht. Allemaal boeken met een verhaal!".

Welke boeken schrijft Nadja?

Ken je Het geheim van meester Daan al? Deze boeken van Nadja Van Sever vind je in de bibliotheek.