Familie Humor

Een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater. Strange Comedy is gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en clownerie. Overal brengt het tweetal hun publiek aan het lachen.

Shelly en Jason, een clownesk duo, probeert een variété show op te voeren, boordevol magie, acrobatie, jongleerwerk, cabaret en adembenemende trucs. De ambitieuze clowns worstelen echter met rekwisieten die hen het leven zuur maken, kostuums met  een eigen willetje en trucs die al eens lelijk fout gaan. Zo worden zij het slachtoffer van hun eigen illusies en komen in gevaarlijke, maar tegelijk lachwekkende situaties terecht.

Redden ze zich uit deze onvoorziene, maar ook heerlijk komische situaties?

Een woordeloze show voor kijkers van 7 tot 77 jaar in de lijn van Elastic en Okidok.


Shelly Mia Kastner en Jason McPherson hebben de hele wereld rondgereisd met hun acrobatische kunsten: van Cirque Du Soleil in Las Vegas tot de tv-reeks Le Plus Grand Cabaret Du Monde in Parijs. Op het CCTV Comedy Festival in Peking en in BBC's The Slammer Returns waren ze graag geziene gasten. 

Sindsdien heeft Strange Comedy ook haar eigen theatervoorstelling in onder andere Italië, Zwitserland, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Tsjechië opgevoerd. Nu is ook ons land aan de beurt. 

Ze ontmoetten elkaar tijdens een internationale tournee met Cirque Ingenieux, waar het trapezemeisje verliefd werd op de clown van het circus... Tien jaar later trouwen ze . Maar ook in Strange Comedy vormen ze een mooi paar.

trailer

Vlieg