Jubilee

10 jaar Overdatum

acteurs Overdatum
acteurs Overdatum

10 jaar Overdatum, dat hoort in stijl gevierd te worden met een Jubilee!

Op de plek waar het ooit allemaal begon, de zolder van het Oud-Gasthuis in Asse, sluit Overdatum zich vierentwintig uur op. Een etmaal om een nieuwe creatie te maken, want op zaterdag 27 november om 20 uur gaan de deuren onherroepelijk opnieuw open.

Wat het precies wordt is zelfs voor de makers nog een mysterie. Wordt het eindelijk eens iets om te lachen of zal de nodige dramatiek weer aanwezig zijn? Kom het zelf ontdekken en vier meteen 10 jaar Overdatum mee. Toegang via vrije bijdrage, waarmee jij meteen ook het toekomstige werk van Overdatum steunt.

 

RESERVEREN VERPLICHT

oud-leerlingen Kunstenacademie

Overdatum is een toneelgezelschap opgericht in Asse door tien oud-leerlingen Woord van de Kunstacademie August De Boeck.

Vanuit een grote liefde voor theater wil Overdatum zijn stempel drukken op bestaande stukken en schuwt daarbij moeilijke thema’s, ambitieuze plannen en een fascinatie het menselijke niet.

Intussen creëerde het gezelschap al 4 voorstellingen: Festen, Anna Karenina, De Heer Bonifakius en zijn Groots Levenswerk en Giovanni’s Kamer en werkt momenteel aan een eigen versie van Tom Lanoye’s De Felomstreden kroon van Edward II, dat in voorjaar 2022 in première gaat.