Film Familie Klassiek Namiddag Ontbijtfilm Vorming Muziek Zondag+ bib Theater Humor

Gaan we nog voorstellingen mogen organiseren? Gaan we dan een brochure uitgeven? Vanaf wanneer kunnen klanten reserveren?
De vragen die wij ons als CC stellen, vinden niet direct een antwoord. En toch gaat het CC niet in een persoonlijke lockdown maar willen we culturele hoop uitstralen voor een beter 2021.

We bieden op een coronaveilige manier een mooi pakket aan van voorstellingen en activiteiten. Coronaveilig… met 2 stoelen en een rij tussen elke bubbel, met kleurcodes en gescheiden vestiaires, met tijdsloten en stewards, met een achter mondmaskers verscholen glimlach maar met pretoogjes omdat we jullie graag terugzien.
Kan cultuur de wereld redden? Misschien niet maar het maakt het wel een mooiere wereld om in te leven. Dus… tot binnenkort!


Door het covidvirus is elke dag een nieuwe uitdaging voor onze sector. Wat vandaag nog kan, kan morgen misschien helemaal niet meer.

Cultuur en ontspanning zorgen er echter mee voor dat we ook deze moeilijke periode zullen overbruggen. CC Asse volgt alle opgelegde preventieve hygiënische maatregelen. Een veilige afstand tussen tickethouders en bezoekers, een reglementair aantal toegelaten bezoekers, handgel, looprichtingen, gedesinfecteerde leuningen, verplichte mondmaskers... zodat je met een veilig gevoel kan genieten van ons aanbod.

De ticketverkoop zal dit seizoen enigszins anders verlopen. Zo kan je jouw zitplaats niet meer zelf kiezen. Koop je tickets enkel met personen die in jouw bubbel vertoeven, zodat we een veilige zaalplanning kunnen maken. Na aankoop ontvang je van ons een bevestiging. De tickets zelf worden ten laatste één week voor de voorstelling via e-mail aan de ticketkoper bezorgd met vermelding van de rij, het uur en alle richtlijnen om de zaal te betreden. 
Wacht niet te lang want bij sommige voorstellingen is er maar een beperkt aantal plaatsen.

Hou vooral onze website in de gaten. Dat is immers het medium waar je alle up-to-date info vindt over onze voorstellingen, wijzigingen, aanpak enz.
En vergeet niet: mocht een voorstelling toch niet kunnen doorgaan, dan krijg je je tickets integraal terugbetaald.

We houden het samen veilig. We kijken er naar uit om je opnieuw te mogen begroeten.


BESTEL JOUW TICKETS ONLINE

TICKET-EN ABONNEMENTENVERKOOP VOORJAAR 2021
Ook dit seizoen kan je jouw tickets voor de voorstellingen in CC Asse bestellen, betalen én afdrukken bij jou thuis. Koop via onze website www.ccasse.be het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Op ZATERDAG 16 JANUARI 2021 OM 08.00 UUR start de ticketverkoop voor de voorstellingen van het voorjaar. Tickets kan je die dag op twee manieren reserveren/kopen:

• vanaf 08.00 uur ’s ochtends start de online verkoop: koop jouw tickets online via onze website. Dit is veruit de snelste en makkelijkste manier.

• van 10.00 tot 12.00 uur kan je ook tickets kopen aan de balie van CC Asse. Onze medewerkers zullen je met plezier coronaveilig verwelkomen en helpen met jouw bestelling. De tickets gekocht aan de balie betaal je uitsluitend met bancontact (geen cash geld) of met geschenkbons/cultuurcheques. Houd er echter rekening mee dat de online ticketverkoop dan reeds even aan de gang is.

Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn op zaterdag 16 januari niet mogelijk (vanaf maandag 18 januari kan dit wel).

GEEN PC OF EMAIL?
Een e-mailadres is noodzakelijk voor een online ticketbestelling. Maak een e-mailadres aan of schakel vrienden/familie in om jouw bestelling te plaatsen.

KOOP MET JE BUBBEL
Koop je tickets enkel met personen die in jouw bubbel vertoeven. Op die manier kunnen we een veilige zaalplanning maken.

STOELKEUZE
In deze coronatijden kan je je plaatsen niet zelf kiezen. Je bubbel krijgt automatisch een plaats toegewezen in de zaal, op veilige afstand van de andere bubbels. Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een reservatiebevestiging. UIterlijk een week vòòr de voorstelling ontvang je via e-mail de definitieve ticket(s) met vermelding van de rij, het uur en alle richtlijnen om de zaal te betreden.

PERSONEN MET EEN HANDICAP
Voor personen met een handicap en hun begeleiders hebben we een beperkt aantal specifieke plaatsen in de zaal. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van het CC.

PUBLIEKSBEPERKING
In de cultuurzaal geldt, tot nader order, een publieksbeperking. Het betreden en verlaten van de zaal gebeurt volgens een circulatieplan. Het publiek wordt opgedeeld in verschillende groepen, afhankelijk van de plaats in de zaal, met verschillende ingangen en tijdstippen om de zaal te betreden. Zo moet je nooit mensen doorlaten om in te schuiven in een rij.

NA DE VOORSTELLING
Na afloop van de voorstelling, vragen we om nog even te blijven zitten en de aanwijzigingen van onze medewerkers op te volgen, zodat iedereen vlot naar de uitgang kan. Houd het vooral veilig door de nodige afstand te respecteren en het circulatieplan te volgen.

MONDMASKER
Het dragen van een mondmasker is verplicht in alle publieke ruimtes (foyer e.d.) alsook in de cultuurzaal (tijdens de voorstellingen). Wie jonger is dan 12 hoeft geen mondmasker te dragen. Wie deze verplichting tot het dragen van een mondmasker in de beschreven omstandigheden niet respecteert, riskeert een strafrechtelijke sanctie. 

UITVERKOCHT 
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registreren. Indien de capaciteit van de zaal opnieuw wordt verhoogd of reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan, aan de mensen op de wachtlijst.

ANNULATIE:
Wanneer een voorstelling alsnog wordt geannuleerd, krijg je je tickets integraal terugbetaald.

ONLINE BETALEN 
Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw tickets onmiddellijk betalen in een beveiligde betaalomgeving. Onze ticketprijzen omvatten alle betalingskosten. 
Na de betaling ontvang je enkel een bevestiging. UIterlijk een week vòòr de voorstelling ontvang je via e-mail de definitieve ticket(s) met vermelding van de rij en het uur om de zaal te betreden.

ABONNEMENT 
We hebben twee abonnementsformules: +21 jaar en -21 jaar. Voor beide formules geldt dat je per aankoop minstens 5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 tickets voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.
Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem dus gerust familie of vrienden (jouw bubbel) mee naar een concert of voorstelling.

REDUCTIE VOOR GROEPEN
Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

RUILBOX 
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten –  tickets kopen, verkopen of ruilen.

NIET GEBRUIKTE TICKETS 
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hierboven vermeld wel aanbieden via de ruilbox.

LAATKOMERS 
Onze voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden.

GESCHENKBON 
Online verkrijgbaar én inwisselbaar. Met de overigens onbeperkt geldige geschenkbon kan je enkel tickets kopen voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse.

CORONA-INFO
Alle info omtrent de genomen maatregelen zijn steeds terug te vinden op onze website. Daarnaast worden ook servicemails verstuurd met alle nodige info voor de voorstelling en wordt info verstrekt aan de hand van informatieve posters en schermen, extra begeleiders/medewerkers en wegwijzers in het gebouw.

VRAGEN?
Heb je nog vragen, bel ons dan op 02 456 01 60 of kom gerust even langs.
Wij helpen je graag verder.