Zondag+ Vorming Ontbijtfilm Film Namiddag Familie Klassiek Humor Theater Muziek

BESTEL JOUW TICKETS ONLINE

TICKET-EN ABONNEMENTENVERKOOP
Ook dit seizoen kan je jouw tickets voor de voorstellingen in CC Asse bestellen, betalen én afdrukken bij jou thuis. Koop via onze website www.ccasse.be het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Op ZATERDAG 15 JUNI 2018 OM 08.00 UUR start onze ticketverkoop. Tickets kan je  die dag op twee manieren reserveren/kopen:

vanaf 08.00 uur ’s ochtends start de online verkoop: koop jouw tickets online via onze website. Dit is veruit de snelste en makkelijkste manier.

Opgelet! Je surft best met Google Chrome of Mozilla Firefox. De bestelmodule werkt met deze browsers vlotter en stabieler dan met Internet Explorer.

Van 10.00 tot 12.00 uur kan je ook tickets kopen aan de balie van CC Asse. Onze medewerkers zullen je met plezier verwelkomen en helpen met jouw bestelling. De tickets gekocht aan de balie betaal je cash, met bancontact of met geschenkbonnen/cultuurcheques. Houd er echter rekening mee dat de online ticketverkoop dan reeds twee uur aan de gang is. De kans bestaat dus dat er op dat ogenblik reeds een groot aantal tickets verkocht zijn, zeker voor de populaire voorstellingen.

Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn op zaterdag 15 juni niet mogelijk (vanaf maandag 17 juni kan dit wel).

GEEN PC OF EMAIL?
Een e-mailadres is noodzakelijk voor een online ticketbestelling. Maak een e-mailadres aan of schakel vrienden/familie in om jouw bestelling te plaatsen.

KIES ZELF JOUW ZITPLAATS
Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je zelf bepalen waar je wenst te zitten.

UITVERKOCHT 
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we  de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan.

RUILBOX 
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten –  tickets kopen, verkopen of ruilen.

ONLINE BETALEN 
Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets onmiddellijk betalen in een beveiligde betaalomgeving. Onze ticketprijzen omvatten alle betalingskosten.

Na de betaling ontvang je de tickets in jouwmailbox (Print at Home). Eenmaal in het CC zal de unieke streepjescode op jouw ticket door één van onze vrijwilligers ingescand worden aan de toegangsdeur van onze zaal.

BETALEN MET GESCHENKBON/CULTUURCHEQUES
Beschik je nog over een ‘oude’ geschenkbon (waarde 5 euro) zonder code? Kies dan voor overschrijving en kom binnen de 10 werkdagen met de bon(nen) naar de balie. 
Beschik je over een nieuwe (online) geschenkbon? Dan kan je de code ingeven bij ‘Gebruik geschenkbon’. De bon wordt dan in mindering gebracht. 

ABONNEMENT 
We hebben twee abonnementsformules: +21 jaar en -21 jaar. Voor beide formules geldt dat je  per aankoop minstens  5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 stuks voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.

Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem gerust familie of vrienden mee naar een concert of voorstelling. Vul ook de naam en het e-mailadres van de andere tickethouder(s) in, zo ontvangen zij eveneens de mail met nuttige info over de voorstelling en  eventuele wijzigingen.

REDUCTIE VOOR GROEPEN
Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

NIET GEBRUIKTE TICKETS 
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hierboven vermeld wel aanbieden op de ruilbox.

LAATKOMERS 
Onze voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden.

GESCHENKBON 
Vanaf dit seizoen online verkrijgbaar én inwisselbaar. Hiermee kan je wel enkel tickets kopen voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse.
Deze cultuurcheque is onbeperkt geldig.

STAPPENPLAN 
Download hier het stappenplan voor het nieuwe tickettingsysteem. Je kan ook een exemplaar verkrijgen aan onze balie. In dit stappenplan wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je online tickets kan kopen. Zo kan je vooraf al eens een kijkje nemen op onze website en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de startdag van de ticketverkoop.

VRAGEN?
Heb je nog vragen, bel ons dan op 02 456 01 60 of kom gerust even langs.
Wij helpen je graag verder.