Film Familie Klassiek Namiddag Ontbijtfilm Vorming Muziek Zondag+ bib Theater Humor

Door het covidvirus is elke dag een nieuwe uitdaging voor onze sector. Wat vandaag nog kan, kan morgen misschien helemaal niet meer.

Cultuur en ontspanning zorgen er echter mee voor dat we ook deze moeilijke periode zullen overbruggen. CC Asse volgt alle opgelegde preventieve hygiënische maatregelen. Een veilige afstand tussen tickethouders en bezoekers, een reglementair aantal toegelaten bezoekers, handgel, looprichtingen, gedesinfecteerde leuningen, verplichte mondmaskers... zodat je met een veilig gevoel kan genieten van ons aanbod.

De ticketverkoop zal dit seizoen enigszins anders verlopen. Zo kan je jouw zitplaats niet meer zelf kiezen. Koop jouw tickets per bubbel van maximaal 5 personen, zodat we een veilige zaalplanning kunnen maken. Na aankoop ontvang je van ons een bevestiging. De tickets zelf worden ten laatste één week voor de voorstelling via e-mail aan de ticketkoper bezorgd. 
Wacht niet te lang want bij sommige voorstellingen is er maar een beperkt aantal plaatsen.

Hou vooral onze website in de gaten. Dat is immers het medium waar je alle up-to-date info vindt over onze voorstellingen, wijzigingen, aanpak enz.
En vergeet niet: mocht een voorstelling toch niet kunnen doorgaan, dan betalen we steeds de integrale aankoopsom van je tickets terug.

We houden het samen veilig. We kijken er naar uit om je opnieuw te mogen begroeten.


BESTEL JOUW TICKETS ONLINE

TICKET-EN ABONNEMENTENVERKOOP
Ook dit seizoen kan je jouw tickets voor de voorstellingen in CC Asse bestellen, betalen én afdrukken bij jou thuis. Koop via onze website www.ccasse.be het gewenst aantal tickets voor eender welke voorstelling, concert of vormingsmoment, 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Op ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2020 OM 08.00 UUR start onze ticketverkoop. Tickets kan je die dag op twee manieren reserveren/kopen:

• vanaf 08.00 uur ’s ochtends start de online verkoop: koop jouw tickets online via onze website. Dit is veruit de snelste en makkelijkste manier.
Opgelet! Je surft best met Google Chrome of Mozilla Firefox. De bestelmodule werkt met deze browsers vlotter en stabieler dan met Internet Explorer.

• van 10.00 tot 12.00 uur kan je ook tickets kopen aan de balie van CC Asse. Onze medewerkers zullen je met plezier verwelkomen en helpen met jouw bestelling. De tickets gekocht aan de balie betaal je uitsluitend met bancontact. Houd er echter rekening mee dat de online ticketverkoop dan reeds even aan de gang is. De kans bestaat dus dat er op dat ogenblik reeds een groot aantal tickets verkocht zijn, zeker voor de populaire voorstellingen.

Telefonische bestellingen of bestellingen via e-mail zijn op zaterdag 29 augustus niet mogelijk (vanaf maandag 31 augustus kan dit wel).

GEEN PC OF EMAIL?
Een e-mailadres is noodzakelijk voor een online ticketbestelling. Maak een e-mailadres aan of schakel vrienden/familie in om jouw bestelling te plaatsen.

KOOP MET JE BUBBEL
Koop bij voorkeur je tickets gebundeld per bubbel; maximum 5 personen die reeds in elkaars bubbel vertoeven. Op die manier kunnen we een veilige zaalplanning maken.

STOELKEUZE
In deze coronatijden kan je je plaatsen niet zelf kiezen: je bubbel krijgt automatisch een plaats toegewezen in de zaal. Na de aankoop van je ticket(s) ontvang je een bevestiging. UIterlijk een week vòòr de voorstelling ontvang je via e-mail de definitieve ticket(s) met vermelding van de stoel en het uur om de zaal te betreden.

PUBLIEKSBEPERKING
In de cultuurzaal geldt, tot nader order, een publieksbeperking van 200 personen. Het betreden en verlaten van de zaal gebeurt volgens een circulatieplan. Het publiek wordt opgedeeld in verschillende groepen, afhankelijk van de plaats in de zaal, met verschillende ingangen en tijdstippen om de zaal te betreden. Zo moet je nooit mensen doorlaten om in te schuiven in een rij.

NA DE VOORSTELLING
Na afloop van de voorstelling, vragen we om nog even te blijven zitten en de aanwijzigingen van onze medewerkers op te volgen, zodat iedereen vlot naar de uitgang kan. Houd het vooral veilig door de nodige afstand te respecteren en het circulatieplan te volgen.

MONDMASKER
Het dragen van een mondmasker is sinds zaterdag 11 juli verplicht in alle publieke ruimtes. Wie jonger is dan twaalf jaar hoeft geen mondmasker te dragen. Wie deze verplichting tot het dragen van een mondmasker in de beschreven omstandigheden niet respecteert, riskeert een strafrechtelijke sanctie. 

UITVERKOCHT 
Bij uitverkochte voorstellingen kan je je online op een wachtlijst registeren. Indien de capaciteit van de zaal opnieuw wordt verhoogd of reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan, aan de mensen op de wachtlijst.

ONLINE BETALEN 
Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw tickets onmiddellijk betalen in een beveiligde betaalomgeving. Onze ticketprijzen omvatten alle betalingskosten. 
Na de betaling ontvang je enkel een bevestiging. UIterlijk een week vòòr de voorstelling ontvang je via e-mail de definitieve ticket(s) met vermelding van de stoel en het uur om de zaal te betreden.

ABONNEMENT 
We hebben twee abonnementsformules: +21 jaar en -21 jaar. Voor beide formules geldt dat je per aankoop minstens 5 tickets reserveert op hetzelfde ogenblik. Bv. 5 tickets voor dezelfde voorstelling of 2 tickets voor voorstelling A en 3 voor voorstelling B.
Abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Neem dus gerust familie of vrienden (jouw bubbel) mee naar een concert of voorstelling.

REDUCTIE VOOR GROEPEN
Groepen reserveren best via het abonnementensysteem.

RUILBOX 
Ben je op zoek naar tickets voor een uitverkochte voorstelling? Of heb je ticket(s) over? Maak dan gebruik van onze ruilbox. Op onze website vind je bij iedere voorstelling onder de knop ‘Tickets’ een knop ‘ruilbox’. Hiermee kan je heel makkelijk onderling – met andere klanten –  tickets kopen, verkopen of ruilen.

NIET GEBRUIKTE TICKETS 
Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald. Gekochte kaarten kunnen niet worden omgeruild. Je kan jouw tickets zoals hierboven vermeld wel aanbieden via de ruilbox.

LAATKOMERS 
Onze voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden.

GESCHENKBON 
Online verkrijgbaar én inwisselbaar. Met de overigens onbeperkt geldige geschenkbon kan je enkel tickets kopen voor voorstellingen georganiseerd door CC Asse.

CORONA-INFO
Alle info omtrent de genomen maatregelen zijn steeds terug te vinden op onze website. Daarnaast worden ook servicemails verstuurd met alle nodige info voor de voorstelling en wordt info verstrekt aan de hand van informatieve posters en schermen, extra begeleiders/medewerkers en wegwijzers in het gebouw.

VRAGEN?
Heb je nog vragen, bel ons dan op 02 456 01 60 of kom gerust even langs.
Wij helpen je graag verder.