Vorming

De inschrijvingen voor deze workshop zijn afgesloten.


Omdat je 1 maandje meedoet met “Tournée Minérale”, omdat je nooit alcohol drinkt, omdat het gewoon lekker is… alle redenen zijn goed om mee te doen met deze workshop rond alcoholvrije cocktails.

Smaken, geuren, kleuren en heel veel passie staan centraal bij Apero Zero.

Je leert niet-alcoholische cocktails creëren op basis van verse ingrediënten en premium producten, geserveerd met de nodige aandacht voor het visuele aspect. Kortom: een volwaardig en kwalitatief alternatief voor alcoholische cocktails.


APERO ZERO: Een cocktailcatering concept van A to Z

Tijdens zijn studies Event Management, was Daan reeds heel actief binnen de event sector. Na z'n studies ging hij aan de slag bij Coca-Cola waar hij onder meer verantwoordelijk was voor verschillende nationale events. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de sector weet Daan dus perfect te voldoen aan de noden en behoeften onze klanten.

Daarnaast heeft Daan een opleiding gevolgd bij European Bartender School in Phuket en Barcelona. Deze opleidingen maken van hem een mixologist die de knepen van het vak kent.

Kevin was als student steeds vrij actief binnen horeca. Na zijn studies is hij aan de slag gegaan binnen een horecabedrijf met verschillende zaken om zo nog dichter in contact te komen met wat horeca wenst. Daarnaast is hij gepassioneerd door smaken, geuren en kleuren. Door te experimenteren met deze zaken en heel veel passie creëert hij de lekkerste Apero Zero’s.