De bib van vandaag heeft wat je zoekt, hoe oud je ook bent, wat je ook interesseert. De bib is er voor jou en groeit met je mee, je hele leven lang. Kom snuisteren in de ruime collectie van bib Asse en filiaal Zellik of ontdek ons aanbod aan activiteiten, lezingen, workshops.

De bib biedt een actuele collectie, ruime openingsuren, gratis internet en een rustige en kwalitatieve ruimte voor mensen om zich te verdiepen.

De bib werkt met en voor heel diverse doelgroepen en partners, zet zich in tegen laaggeletterdheid en focust op mediawijsheid.

De bib organiseert tal van activiteiten die de drempels tot cultuur en informatie verlagen: van voorleesuurtjes, klasbezoeken, rondleidingen tot tentoonstellingen, lezingen, workshops, …  .
Ook in de 21ste eeuw heeft de bib een levensnoodzakelijke functie om op een sociale manier toegang te geven tot informatie en ontspanning.

6 onweerstaanbare redenen om lid te worden van de bib

Een lidmaatschap van de bib kost per jaar 5 euro (vanaf 18 jaar) en geeft je toegang tot vele duizenden boeken. Tot en met 17 jaar word je gratis lid van de bib.

Wist je al dat je als lid van de bib gratis toegang hebt tot duizenden e-boeken via CloudLibrary?

Je vindt in de bib een ruime selectie dagbladen en magazines die je gratis kunt lenen en lezen. Bovendien heb je via het krantenarchief toegang tot nog veel meer kranten- en tijdschriftenartikels.

De bib organiseert regelmatig interessante lezingen en leuke workshops, waar je tegen een heel beperkte inkomprijs naar toe kunt gaan.

Ben je het aanbod van Netflix beu? In de bib vind je een alternatief en kwalitatief aanbod dvd’s die je gratis kunt lenen.

Een bib is een prachtige ontdekkingsplek voor kinderen. Laat ze al vroeg in aanraking komen met boeken, daar hebben ze hun hele leven profijt van.

Bibliotheek Asse en filiaal Zellik

Bibliotheek Asse
Huinegem 2
1730 ASSE
02 452 56 34

Filiaal Zellik
Brusselsesteenweg 543
1731 ZELLIK
02 466 04 34

bibliotheek [at] asse.be
https://asse.bibliotheek.be
https://www.facebook.com/bibasse