cultuur in de Noordrand

NORA: 11 cultuur- en gemeenschapscentra in de Brusselse Noordrand verwelkomen je voor een gevarieerd aanbod aan cultuur in cultuurseizoen 18/19. Ontdek er meer over via www.cultuurindenoordrand.be. #cultuurstart2018!

Erembald Kravaal Happening

Op zondag 30 september is de ‘Erembald Kravaal Happening’ voor de vierde editie te gast op de sprookjesachtige site van de Campomolen in Asse. De ideale uitvalsbasis om het gloednieuwe wandelnetwerk ‘Brabantse Kouters’ te ontdekken!

debatavond over het jeugdbeleid

Op vrijdag 28 september (’t Jass – 20.00 uur) organiseert Jeugdraad Asse ‘Debattle’, een debatavond over het toekomstige jeugdbeleid.

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Erfgoed Museum Asse (EMA) open voor het publiek.

Op 22 juni zag het EMA officieel het levenslicht. Het vroegere CC-secretariaat werd omgetoverd tot een gezellig museum op mensenmaat. Iedereen is welkom van 14.00 tot 18.00 uur, elke 1ste en 3de zondag en elke 2de zaterdag van de maand.

‘Matcha’ in bib Zellik

Vanaf september vindt elke laatste zaterdag van de maand, van 10.00 u tot 12.00 uur, in bib Zellik “Matcha” plaats, een ontmoetingsmoment tussen verschillende culturen.

Nieuw voorleesseizoen in de bib

Met de boekvoorstelling 'Op appeljacht' door Emy Geyskens en Laurence Claerhout geeft de bib de aftrap van een nieuwe reeks voorleesmomenten. Elke laatste zaterdag van de maand zijn kinderen vanaf 4 jaar welkom in Asse en in Zellik.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!

Piet Piraat keert terug naar Asse!

Piet Piraat keert terug naar het theater! Op zaterdag 20 april varen Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil met hun schip naar Asse, om aan te meren in het cultuurcentrum.

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met zo een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.