Agilas vzw neemt deel aan de Vlaamse Archeologiedagen

14, 15 en 16 juni: 2e editie van de Vlaamse Archeologiedagen. Laat je onderdompelen in de Vlaamse archeologie. ism de 5 Vlaamse provincies en het Forum voor de Vlaamse Archeologie organiseren archeologen, musea en verschillende organisaties meer dan 80 spannende en educatieve activiteiten.

tijd voor Waalborria!

Waalborria is een feest in het Waalborrepark voor families met baby’s en kinderen tussen 0 en 15 jaar. Op zondag 26 mei ga je eerst naar het stemhokje en in de namiddag ben je welkom op dit familiefestival!

Ontdek je talenten

Heb je zin om te schrijven maar weet je niet hoe eraan te beginnen?Zit er een verhaal in je hoofd maar vind je de moed niet om ermee aan de slag te gaan? Op zaterdag 15 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de bib proeven van een éénmalige schrijfworkshop, begeleid door Dahlia Pessemiers-Ben

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met zo een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.