Coronavirus treft ook comedians

Zowel Jens Dendoncker, Steven Goegebeur als Michael Van Peel zouden met een nieuwe show naar Asse komen. Vanwege het niet kunnen spelen van tryouts verschuiven ze hun shows naar latere seizoenen.

Waalborria: kot-picknick

Op 7 juni kan je online deelnemen aan familie-activiteiten en hou je een eigen picknickfeest in je tuin of living. Volg alles op de facebookpagina: www.facebook.com/waalborria/

Mooov brengt straffe films naar je thuis

Via https://podiumaanhuis.be/ kan je volledig gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud naar je huiskamer halen. Mooov biedt online kwaliteitsvolle films aan. Deze week trouwens een stevige portie familiefilms. https://www.mooov.be/

Danny Ronaldo: recht uit het hart

Het zijn turbulente tijden voor iedereen in de wereld en niet in het minst in onze culturele sector. Danny Ronaldo schreef een tekst recht uit het hart over wat dit allemaal voor hem en het circus betekent. Een wondermooie boodschap.

Coderdojo bij je thuis

Op zaterdag 13 juni gaat CoderDojo nog een keer online, de derde editie. Schrijf je in via https://asse.coderdojobelgium.be.

CC Asse gesloten tot eind juni

Gezien de strengere federale regels om het corona-virus in te perken, worden alle eigen en receptieve activiteiten in de gemeentelijke gebouwen geannuleerd tot eind juni 2020.

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.