boeiende studentenjobs

Ben jij op zoek naar een boeiende studentenjob? Het bestuur heeft een mooie variatie aan studentenjobs voorhanden, van werkman tot administratie. Je kan je kandidaat stellen tot uiterlijk 26 februari.

Fotobooth tegen racisme en discriminatie

Op 21 maart vindt elk jaar de internationale dag tegen racisme en discriminatie plaats. In Asse zetten we dit in de kijker via een fotobooth in de foyer van het CC.

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.