E I N D E L I J K

Nu op 9 juni de deuren van onze cultuurhuizen weer open mogen, wil de cultuursector met een breed gedragen campagne iedereen goesting geven om opnieuw van cultuur te genieten.

Boekstarthoek kreeg nieuw kleedje

De boekstarthoek in de bib kreeg een nieuw, fris kleedje met kleurrijke figuren van de hand van illustrator Benjamin Leroy. Boekstart is een project van Iedereen Leest dat ouders met kinderen van 0 tot 2,5 jaar laat genieten van boeken.

Uitpas Asse, jouw voordeelkaart voor vrije tijd.

Vanaf 1 juni kan je je ook in Asse een UiTPAS aanschaffen. Dit is een voordelenkaart waarmee je punten spaart telkens je deelneemt aan een culturele of vrijetijdsactiviteit van een UiTPAS aanbieder.

Erfgoedmuseum weldra terug open

Na een lange sluitingsperiode als gevolg van Corona opent het Erfgoed Museum deze zomer opnieuw de deuren. Vanaf 4 juli kan je de vaste collectie over het Oud Gasthuis en het Romeinse verleden van Asse weer komen bekijken.

warme zomeravonden: Fiel Festival

Fiel Festival- Keuvelkunst op een dekentje - is een gloednieuw initiatief voor tijdens de zomermaanden. Fiel Festival staat voor een klein en intiem wekelijks zomerfestival in juli en augustus op de culturele site van het Oud Gasthuis in het centrum van Asse.

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.