Eva De Roovere vervangt Hannelore Bedert

Eva De Roovere vervangt Hannelore Bedert in de productie 'Living Roots: Ladies Of The 90's'. Hannelore Bedert zal een tijdje niet meer te zien zijn op de podia.

Het Hooghof in de kijker

Op zondag 6 oktober kan je de beschermde vierkantshoeve 'Het Hooghof' in Zellik gaan ontdekken. Je komt er meer te weten over het restauratieproces van de site en de plannen van de Vlaamse Landmaatschappij voor de omgeving.

Harley jr.

Opgepast! Maak plaats! Het olijke duo 'Harley jr.' komt er aan! Op zondag 22 september maakt dit duo ook de Assese centrumstraten onveilig. Een markant duo dat niet ongemerkt zal passeren.

Autoloze Zondag

Op zondag 22 september vindt in Asse-centrum de jaarlijkse Autoloze Zondag plaats. Op het programma staan oa de boekenverkoop van de bib en de kindershow 'Rotzooi'. En wie weet kom je het vrolijke duo 'Harley Jr. wel tegen?

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!