BIB OPENT LEESTERRAS

De afgelopen weken transformeerden de werklieden van de gemeente de binnentuin van de bib tot een hip leesterras. Op zaterdag 1 juli zwaaien de deuren van het leesterras open.

CC ASSE ZOEKT THEATERTECHNIEKER

Het gemeentebestuur is op zoek naar een theatertechnieker (m/v) (niv. C - voltijds - contractueel) om het podiumteam van CC Asse te versterken.

STAPPENPLAN TICKETVERKOOP

Wil je graag goed voorbereid zijn voor de ticketverkoop van zaterdag 10 juni? Bekijk dan eerst nog even ons stappenplan voor het reserveren van tickets. De geupdate versie is hier beschikbaar vanaf 23 mei beschikbaar.

WACHTWOORD VERGETEN / WIJZIGEN

Om tickets te bestellen op www.ccasse.be moet je je registreren. Je krijgt dan een wachtwoord toegestuurd. Vergeten? Wijzigen? Hier vind je een hulplijn.

BARBARA DEX KOMT MET NIEUWE CD

De Kempische zangeres Barbara Dex werkt aan een nieuwe cd waarin ze de liefde voor haar vader, haar grote held en voorbeeld, bezingt. Aansluitend stelt ze de nummers live voor tijdens een theatertournee die haar ook naar Asse brengt.

10 JAAR BIB: HET PROGRAMMA

In 2017 blaast de bib 10 kaarsjes uit. En dat vieren ze elke maand. Hier vind je het feestprogramma.

JAARPROGRAMMA PRAATCAFE DEMENTIE

Viermaal per jaar organiseert het OCMW een praatcafe rond dementie. Voor dit jaar staan er een theatermonoloog, gespreksavonden rond mantelzorg en een film op het programma.