PRE CONCERT-DINER

Nieuw in CC Asse: de pre concert-diner. Vanaf september kan je je bezoek aan het CC combineren met een pre-concert diner. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.

CULTUUR OP STAP: Van Stof Tot Asse

Onder het motto 'Cultuur op stap' organiseert de dienst Cultuur op zondag 3 september een geleid bezoek aan het kunstenparcours 'Van Stof Tot Asse'.

nieuw verhuur- en planningssysteem

CC Asse investeert in een betere en snellere dienstverlening bij de verhuur van lokalen en het ontlenen van materiaal. Daarvoor neemt het op 1 september een nieuw verhuur- en planningssysteem in gebruik.

TOURIST LEMC KOMT NAAR ASSE

Op zaterdag 26 augustus speelt Tourist Lemc een concert in de cultuurzaal. De voorverkoop start op woensdag 5 juli om 13.00 uur via www.ccasse.be, T 02/ 4560160 en aan de balie.

Van Stof Tot Asse: de locaties

Op https://www.ccasse.be/tentoonstelling/vsta vind je de 10 locaties terug voor deze tiende triënnale voor actuele kunst. Ook wie er daar tentoonstelt lees je daar.

vernissage Van Stof Tot Asse

Officiële opening van de kunsttriënnale Van Stof Tot Asse op zondag 20 augustus om 15.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.

WEGENWERKEN IN DE NIEUWSTRAAT

Van 31 juli tot en met 31 augustus vinden er asfalteringswerken plaats in de Nieuwstraat, tussen Steenweg en Bloklaan. Verkeershinder is mogelijk.

Nieuw: opklapbare verschoningstafel

We zitten niet stil tijdens de sluitingsperiode! Emery en Dominique installeerden deze luxe verschoningstafel om je baby'tje veilig en proper te kunnen verzorgen. Alstublieft, dankuwel!

GEZOCHT: SUPPOOSTEN

De Ziener is op zoek naar suppoosten voor de verschillende locaties van de kunstenmanifestatie Van Stof Tot Asse.

10 JAAR BIB: HET PROGRAMMA

In 2017 blaast de bib 10 kaarsjes uit. En dat vieren ze elke maand. Hier vind je het feestprogramma.

JAARPROGRAMMA PRAATCAFE DEMENTIE

Viermaal per jaar organiseert het OCMW een praatcafe rond dementie. Voor dit jaar staan er een theatermonoloog, gespreksavonden rond mantelzorg en een film op het programma.