Boekstart-babyborrel

Heb je een kindje dat werd geboren in 2019? Welkom op onze babyborrel op zaterdag 23 november.

Gamen is plezant

Kom naar het Smartcafé van woensdag 20 november (14u) en ontdek het enorme aanbod aan leuke en interessante games op je smartphone of je tablet.

onze ruilbox: een woordje uitleg

Op zoek naar tickets voor voorstellingen en / of workshops die reeds uitverkocht zijn? Kan je onverwachts niet naar een voorstelling komen en wil je je tickets te koop aanbieden? Onze ruilbox helpt daarbij een handje.

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.

Bib start met Coderdojo

Een CoderDojo is een maandelijkse workshop of “Dojo". Tijdens een Dojo leren meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar op speelse wijze programmeren (= coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis met elkaar en maken nieuwe dingen. In januari 2019 gaat CoderDojo Asse van st

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.