Vacature - onderhoudsmedewerk(st)er

Het gemeentebestuur van Asse gaat over tot de aanwerving van een tijdelijke onderhoudsmedewerk(st)er (poetsdienst), ter vervanging van een ziek personeelslid, voor Cultuurcentrum Asse (niv. E1-3/contractueel/halftijds).

WO1 herdacht

100 jaar geleden kwam er een eind aan de Eerste Wereldoorlog. Ook in Asse gaat deze herdenking niet ongemerkt voorbij.

onze ruilbox: een woordje uitleg

Op zoek naar tickets voor voorstellingen en / of workshops die reeds uitverkocht zijn? Kan je onverwachts niet naar een voorstelling komen en wil je je tickets te koop aanbieden? Onze ruilbox helpt daarbij een handje.

App ticketmatic

Vanaf nu kan je de @ticketmatic-app installeren op je smartphone: Al je tickets op een rijtje, geen afdruk meer nodig, meer info, routebeschrijvingen, makkelijk tickets delen met vrienden, ... Downloaden en installeren via App Store of Google Play.

Belevenissen in de groene gordel

De weergoden voorspellen nog een hele tijd mooi weer. Vakantie in het buitenland hoeft dus niet, je kan ook heel wat beleven in je eigen streek!

Piet Piraat keert terug naar Asse!

Piet Piraat keert terug naar het theater! Op zaterdag 20 april varen Piet Piraat, Stien Struis, Berend Brokkepap en Steven Stil met hun schip naar Asse, om aan te meren in het cultuurcentrum.

PRE CONCERT-DINER

Ook dit seizoen bieden we weer pre-concert diners aan. Combineer je bezoek aan het CC met zo een culinaire verwennerij. Geen zin om te koken? Te laat thuis van je werk? Gewoon zin in iets lekkers? Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be.