Videogames in Harmony

Harmonie De Gilde

banner Videogames in Harmony
banner Videogames in Harmony

Voor de 17de editie van de succesvolle ‘in Harmony’-concertformule duikt harmonie De Gilde in de wereld van de videospelletjes, van de vroege jaren ’80 tot vandaag. Van de onvermijdelijke Mario – die net zijn 40ste verjaardag heeft gevierd – tot The Legend of Zelda, Final Fantasy of Pokémon.

 

Onvergetelijke ervaring

Proef tijdens dit multimediaconcert van een bijzondere ervaring boordevol exclusieve arrangementen, bijhorende videobeelden, live gamen enz. Met muziek uit recente kaskrakers en iconische klassiekers. De meest meeslepende momenten uit iconische videospelletjes – de prinses die wordt gered, de grote schurk of de zombies die worden verslagen – worden live vertolkt.

Beeld je de energie en de opwinding in van een rockconcert met de kracht, passie en emotie van De Gilde. En voeg daar de technologie, adembenemende beelden en het plezier aan toe dat videospelletjes kunnen bieden. ‘Videogames in Harmony’ wordt een onvergetelijke ervaring of je nu fan bent van videospelletjes of niet.

De muzikanten van De Gilde onder leiding van Pieter Vandermeiren en De Gildejeugd onder leiding van Lieve De Rop dompelen jou onder in dit magisch universum.

William Boeva

Kenner/presentator/comedian William Boeva – de grappigste dwerg der Lage Landen – is als spelletjesfreak dé geknipte man om alle werken te duiden en met een kwinkslag aan mekaar te lijmen.

 
Videogames in Harmony
Videogames in Harmony