Noorderlaan 20
1731 Zellik

Den Horinck beschikt over een ruime polyvalente zaal (500m²) met podium (12m x 8m) en twee vergaderlokalen. Deze zaal wordt voornamelijk gebruikt voor het organiseren van concerten, ledenfeesten, eetfestijnen, ...
Maximum capaciteit: 400 personen.

De zaal beschikt over een volledig uitgeruste bar, er staan 120 tafels en 400 stoelen ter beschikking, maar u kan ook de tribune en/of theaterstoelen reserveren.
U kan eveneens gebruik maken van een professionele keuken met fornuis, frituur, bain-marie, hete luchtoven, vaatwasmachine, ... 
Bij huur van deze keuken is het gebruik van het beschikbaar keukenmateriaal (zoals bestek, borden, potten, ...) inbegrepen. Dit keukenmateriaal kan u aanvragen via dit formulier.

Alle info vindt u in deze brochure
of informeer via 02/456.01.60 of via e-mail


Reorganisatie secretariaat CC Asse te Zellik

Vanaf 1 januari 2015 wordt de dienstverlening in het secretariaat van Den Horinck gewijzigd.
Je kan voortaan documenten via de inleverbus aan de Zellikse bibliotheek en via de bibmedewerkers aan het cultuurcentrum bezorgen.

We raden echter alle gebruikers aan zoveel mogelijk digitaal te werken via onze website of via info@ccasse.be.

In plaats van twee vaste secretariaatsmomenten (maandag- en vrijdagochtend) zal het CC vanaf 1 januari klantvriendelijker werken via afspraak. Dit betekent dat na telefonische afspraak (02 456 01 60) een medewerker aanwezig zal zijn in Den Horinck of de gemeentelijke feestzaal om bij zaalgebruik alle nuttige info te verschaffen.

Via de sleutelkast aan Den Horinck zullen ook de nodige sleutels voor Den Horinck en de gemeentelijke feestzaal via code ter beschikking worden gesteld van de gebruiker.


vergaderlokaal 1

Klein vergaderlokaal op de benedenverdieping.
Vierkante opstelling met plaats voor 10-tal personen.


vergaderlokaal 2

Ruim vergaderlokaal op de benedenverdieping van Den Horinck (capaciteit max 25 personen).
Rechthoekige opstelling: 12 tafels en 25 stoelen.
Whiteboard aanwezig in het lokaal.