FielFestival

elke donderdag in juli en augustus

Het kleinste festival op de mooiste locatie. En dat is dit jaar de pastorietuin in Mollem.

Voor de vierde keer staat FielFestival voor gratis kleinschalige concerten en theater. Ook dit jaar slaagt FielFestival er in om een diverse mix van lokale (Klasse van Asse) en nationaal bekende artiesten te presenteren.

Geniet een zomer lang van kunst en performance met vrienden, met een zelf meegebrachte picknick, keuvelend en genietend van al het moois op het podium.

De deuren gaan steeds open om 19 uur, de optredens gaan van start om 20 uur.

Deze editie is er opnieuw de mogelijkheid om op voorhand tickets te reserveren, voor degenen die echt zeker willen zijn van een plaatsje. Maar er worden ook plaatsen geblokkeerd voor de late beslissers, die de dag zelf het er op wagen om te komen zonder ticket.

Bezoekers met ticket zullen voorrang krijgen, en als zij allemaal zitten, kunnen de bezoekers zonder ticket alle lege plaatsen opvullen. Dit zijn zowel de plaatsen die op voorhand werden geblokkeerd, als de plaatsen van bezoekers die uiteindelijk toch niet konden komen.

Tickets reserveren kan vanaf 15 juni 2024.

FielFestival wil haar kleinschaligheid bewaken, daarom biedt de site een beperkt aantal plaatsen.
Je kan ervoor kiezen plaats te nemen op de stoelen, picknickbanken of zelf een dekentje mee te nemen en op het gras te zitten.

Eén van de beleidsspeerpunten van onze gemeente is 'Koning Fiets'. Wij stimuleren dan ook graag om de auto thuis te laten en te voet of met de fiets naar het FielFestival te komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen aanwezig aan de pastorie.

Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren op de parking van 'De Kareel', op 300m van de pastorie of op de verschillende parkeerplaatsen in de buurt. Let wel, de parkeerplaatsen op het kerkplein zullen niet gebruikt kunnen worden.

Andersvalide bezoekers of bezoekers die slecht te been zijn kunnen gebruik maken van de Kiss&Ride aan de pastorie.

Adres pastorietuin: Dorp 22, 1730 Mollem.

We vinden het heel belangrijk dat het FielFestival toegankelijk is voor iedereen. Daarom kunnen jullie hier naar aanloop van het evenement het grondplan met de verschillende toegangswegen en parkeerplaatsen terugvinden.

Naar goede gewoonte gaat alle aandacht naar de artiesten, er zijn dus opnieuw geen eet- en drankkraampjes. Breng gerust zelf een hapje en drankje mee.

Het spreekt voor zich dat er geen afval achterblijft, gelieve te sorteren in de daarvoor voorziene afvaleilanden of het mee te nemen naar huis.

FielFestival is een organisatie van de dienst Evenementen i.s.m. CC Asse en de Cultuurdienst.