FielFestival

elke donderdag in juli en augustus

Voor de derde keer staat FielFestival voor gratis kleinschalige concertje en theater.

Dit jaar strijkt de organisatie neer op de binnenkoer van de betoverende vierkantshoeve Torenhof in Kobbegem.

FielFestival slaagt er ook dit jaar in om een diverse mix van lokale (klasse van Asse) en nationaal bekende artiesten te presenteren.

Geniet een zomer lang van kunst en performance met vrienden, met een zelf meegebracht flesje wijn, keuvelend en genietend van al het moois op het podium.

De toegang is gratis, maar wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan vooraf je ticket via  www.ccasse.be/fielfestival (ticketreservatie is mogelijk vanaf 10 juni).

Praktisch

Aan het Torenhof kan je je wagen niet kwijt, kom dus bij voorkeur te voet of met de fiets. Er zijn voldoende fietsenstallingen.

Kom je toch met de wagen, dan kan je parkeren in de industriezone Z4 Broekooi (op 750 m van het Torenhof). Voor de parkeerplaatsen in Z4 Broekooi worden er aanwijzingsborden geplaatst. Auto’s die via Kobbegem komen, worden via de Langestraat naar de N9 en zo naar Z4 Broekooi omgeleid.

Alleen wie een kaart ‘Personen met een beperking’ heeft kan vlakbij parkeren, ter hoogte van Sint-Goriksstraat – Torenhof. Een vrijwilliger zal je verder helpen aan kruising Sint Goriksstraat – Torenhof.

plan Torenhof

Alle aandacht gaat naar de artiesten. Er zijn geen eet- en drankkraampjes. Breng gerust zelf een hapje en drankje mee. Het spreekt voor zich dat er geen afval achterblijft.

Fielfestival wil haar kleinschaligheid bewaken, de site biedt plaats aan max. 350 toeschouwers.

torenhof

FielFestival is een organisatie van de dienst evenementen i.s.m. het cultuurcentrum en de dienst Cultuur.